سلام به همه دلم خیلی گرفته اعصابم خورده اخه چقد من باید از دستم خودمو خانواده حرص بخورم هزار جور دردو ناراحتی وغصه تو زندگی خودم دارم همه اونا به کنار برادرسادمم بهش اضافه شده به خدا دیوونمون کرده احمق بازیاش تمومی نداره یه ساله زنش ول کرده رفته همه جور بلایی هم به سرش اورده به خدا از بازداشگاه بگیر تا فوش دادن و بی ادبی کردن به مرده هاش فوش میده یه ادم بی سرو پا که این ازدواج چهارمشه یبار تو عقد جدا شده دوبار هم طلاق گرفته اینا همه بهکنار بهش هزار بار گفتیم باهاش دهن به دهن نشو هرچی فوش میده اهمیت نده برا مرده ها خودش بعد پریروز در دادگاه اون دوباره فوش و دشنام داده اینم از کنترل خارج شده یه سیلی زدش الان رفته شکایت کرده گفته منو زده پام کبود شده اخهصورت به پا چه ربطی داره میدونم زیاد شد ولی بخدا هزار بار بهش گفتیم برات نقشه داره فوش میده که بزنیش دیه ازت بگیره چون با شوهرا قبلیشم اینکارو کرده ولی گفت نه شکایت نمیکنه گفته نمیکنم اخه تو چقد ساده ای یعنی میاد به تو میگه خدایا دیگه از دستش داریم دیوونه میشیم هممون اون میشینه تو خونه نقشه میکشه چطور اینو تحریک کنه اینم دقیقا نقشه هاشو عملی میکنه