2777
2789
عنوان

راهنمایی

54 بازدید | 14 پست

سلام به همه دلم خیلی گرفته اعصابم خورده اخه چقد من باید از دستم خودمو خانواده حرص بخورم هزار جور دردو ناراحتی وغصه تو زندگی خودم دارم همه اونا به کنار برادرسادمم بهش اضافه شده به خدا دیوونمون کرده احمق بازیاش تمومی نداره یه ساله زنش ول کرده رفته همه جور بلایی هم به سرش اورده به خدا از بازداشگاه بگیر تا فوش دادن و بی ادبی کردن به مرده هاش فوش میده یه ادم بی سرو پا که این ازدواج چهارمشه یبار تو عقد جدا شده دوبار هم طلاق گرفته اینا همه به‌کنار بهش هزار بار گفتیم باهاش دهن به دهن نشو هرچی فوش میده اهمیت نده برا مرده ها خودش بعد پریروز در دادگاه اون دوباره فوش و دشنام داده اینم از کنترل خارج شده یه سیلی زدش الان رفته شکایت کرده گفته منو زده پام کبود شده اخه‌صورت به پا چه ربطی داره میدونم زیاد شد ولی بخدا هزار بار بهش گفتیم برات نقشه داره فوش میده که بزنیش دیه ازت بگیره چون با شوهرا قبلیشم اینکارو کرده ولی گفت نه شکایت نمیکنه گفته نمیکنم اخه تو چقد ساده ای یعنی میاد به تو میگه خدایا دیگه از دستش داریم دیوونه میشیم هممون اون میشینه تو خونه نقشه میکشه چطور اینو تحریک کنه اینم دقیقا نقشه هاشو عملی میکنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زنی که ۴بار ازدواج میکنه یا احمقه یا وحشی مردی که با زن احمق یا وحشی ازدواج کنه حقشه هر بلایی سرش بی ...

اره ولی به خود خداقسم اصلا دست ما نبود به برادرم دعا دادن اخه فامیل مادرمه خیر ندیده بخدا قبلا مادرم بهش گفت بگیرمش برات گفت اصلا حرفشم نزن هنوز ازدواج اولش بود اون ولی یه روزش مادرش اومد خونمون نمیدونم چه دعایی ریخت که بعدش برادرم گفت بریم 

اره ولی به خود خداقسم اصلا دست ما نبود به برادرم دعا دادن اخه فامیل مادرمه خیر ندیده بخدا قبلا مادرم ...

برادرت مقصره به جای سیلی زدن میتونست بابت فحاشی شکایت کنه من بودم نه حرص میخوردم نه کاری میکردم دور میگرفتم منتظر نتیجه میماندم اونوقت اگه نیاز داشت کمکش میکردم.الان فقط سکوت و مطابق نظر وکیل رفتار کردن جواب میده.اگه میبینید برادرت نمیتونه به پدرت یا مادرت وکالت بده اون به جاش بره دادگاه به قاضی بگه برای اینکه براش پاپوش درست نشه وکالت داده اما به نظرم داداشت ته همین چاه باشه بهتره چون اینجور مردا زندگیشون قناته از ته این چاه میرن ته چاه دیگه

یعنی میگین با همچین زنی به زندگی ادامه بده؟

تمام حرصم از اینه که میدونم چه خوابی براش دیده میخواد کاری کنه‌خونشم بفروشه بده به جا دیه ومهریه به اون خودشم میدونه هزار بار بهمون گفتم هاره الکی میخواد خون خودشو بندازه گردن من اخه چرا به حرف ما گوش نداد نمیدونین چقد تلاش کردیم تو چاه نیفته حالا از کجا بیاره دیه بده اونم ناحق بخدا تو دادگاه بودیم بزور میخواست بپیچه به‌منو مادرم ولی ما فهمیدیم قصدش چیه بهش گفتم نداریم دیه بهت بدیم برو ولی برادرم نه قشنگ نقششو اجرا کرد مو به مو

مشکل اینجاست امید نداشته باش عبرت بگیره و انتخاب بعدیش عاقلانه باشه

کاملا درسته حرفتون ولی کاری باهاش کرده که تا اخر عمرش نمیتونه ازدواج مجدد کنه رفته خونه مامانش میگه طلاق نمیگیرم ولی مهرومو میخوام خیلی پررو وپرتوقعه دوتا بچه هم دارن متاسفانه

کاملا درسته حرفتون ولی کاری باهاش کرده که تا اخر عمرش نمیتونه ازدواج مجدد کنه رفته خونه مامانش میگه ...

بعضی وقتا میگم‌فقط شاید تنها راهش این باشه که یه ادم درست وارد زندگیش بشه شاید از این وضع نجاتش بده یه کم زندگی کردن درست بهش یاد بده اینجوری شاید دیگه از فکر اونم دربیاد البته درخواست طلاق داده ولی فکر نکنم بتونه طلاق بده اون هفت خطو

کاملا درسته حرفتون ولی کاری باهاش کرده که تا اخر عمرش نمیتونه ازدواج مجدد کنه رفته خونه مامانش میگه ...

محاله مطمئن باش درس عبرت نمیگیره نگاه مردها به دنیا با ما فرق داره الان عصبیه و گرفتاره اما همینکه مشکلش حل بشه استارت دردسر جدید رو میزنه