2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 77 پست
با اجازه استاتر  این علامت ها ممکنه باردار باشی  تکرار ادار  شکم درد  و بی ا ...

بله امکانش هست البته تو بعضیا برعکس پرخور میشن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکه  منم شش ماهه اقدامم خبری نیس

یچیز بگم ردخور نداره.  قرص گل مغربی بگو دکترت تجویز کنه زودی باردار میسی 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ربطی نداره عزیزم. من دو روز بعد از تاخیر پری زدم فوری دوتا خط پررنگ شد. شاید ۴ هفته باشی. معلوم نمیک ...

بله اینم ممکنه.آخه تقریبا ۱ماهه که سینه هام هی درد میکنه.بازم معلوم نیست برم جواب آزمایشو بگیرم ببینم چنده بتام

فقط علائم پری داشتم و البته تکرر ادرار.ولی نمیدونم چرا مطمئن بودم باردار نیستم.جون همیشه پری هام نام ...

احتمالا هفته مون یکی باشه

من تو این مدت کلی بالا اوردم و تهوع داشتم

به انواع غذا ویار داشتم

زیر دلمم درد میکنه

من بیچاره پسرم ۱۶ ماهشه بیبیم مثبت شده از دیروز گریه میکنم شوهرم راضی به سقط نیست

آخی بچه ت کوچولوعه سخت میشه.باید مواظب میبودی.دیگه شده راضی به سقط نشو قتل نفسه.سعی کن کمک بگیری.دوست خودم پسرت ده ماهشه الان ۳ ماهه بارداره ولی اصلا فکر سقط رو نکرده سعی کن خودتو اروم کنی انشاالله قدمش خیر باشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
احتمالا هفته مون یکی باشه من تو این مدت کلی بالا اوردم و تهوع داشتم به انواع غذا ویار داشتم زیر د ...

من کلا ویار ندارم.سر دخترمم نداشتم.البته مادرمم نداشته.شما آخرین پریدتون کی بوده؟

اگه باردار بودین بهمون بگین جواب آزمایشو😆

منم برای بارداریم همین علائم داشتم

البته من بعد از 4روز تاخیر تست زدم و درجا پررنگ شد

تا آزمایش ندید مشخص نمیشه چند هفته اید

ان شاءالله هرچی هست خیر باشه براتون

بخند، همین  
به سلامتی ان شاالله  منم دوسال پیش مث شما بودم رفتم سونو ۹هفته و پنج روزم بود اصلن متوجه نشده ...

من کلا عاشق این مدل بارداری بودم.درسته قصدشو نداشتم.ولی همیشه میگفتم خوبه آدم اوایلش و نفهمه تا کمتر استرس داشته باشه