2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 77 پست
فک نمیکنم.چون پری هام نامنظمه .نهایت شاید ۷ یا ۸ هفته باشم.از رو عدد بتام میشه فهمید؟

آره میشه فهمید 

حتما آزمایش بده ی بی بی دیگه بزن

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که سن دخترت مناسبه برای بچه ی دوم داشتن راضی باش به رضای خدا انشاالله قدم پرخیرو برکت باشه و به سلامت بغلش کنی

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
آزمایش دادم ساعت ۷ جوابش حاضره

انشالله هرچی صلاحه پیش بیاد

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
با اجازه استاتر  این علامت ها ممکنه باردار باشی  تکرار ادار  شکم درد  و بی ا ...

اتفاقا چون تکرر ادرار داشتم یهو به خودم اومدم که احتمال داره باردار باشم.چون سر دخترمم خیلی تکرر ادرار داشتم.

چجوری متوجه نشدی؟ علایم نداشتی؟

فقط علائم پری داشتم و البته تکرر ادرار.ولی نمیدونم چرا مطمئن بودم باردار نیستم.جون همیشه پری هام نامنظم بود هی منتظر بودم پری بشم

خوبه که سن دخترت مناسبه برای بچه ی دوم داشتن راضی باش به رضای خدا انشاالله قدم پرخیرو برکت باشه و به ...

من بیچاره پسرم ۱۶ ماهشه بیبیم مثبت شده از دیروز گریه میکنم شوهرم راضی به سقط نیست

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده