کیست داشتم که با متفورمین یکم بهتر شه بودم.چون بی نهایت پریودام نامنظم بود.مثلا سابقه داشتم که ۳ماهم نشده بودم.الانم آخرین پریودم ۲۵ آبان بوده.منم بیخیال که بازم به خاطر کیسته که نمیشم.ولی همش علائم پری داشتم سینه هام به شدت درد میکرد.دیشب گفتم بزار بی بی چک بزنم با اینکه مطمئن بودم باردار نیستم ولی یهو ۲تا خط پرنگ انداخت شاخ دراوردم از دیشب تو شوکم.من همش جلوگیری داشتم طبیعی.کلا ۱۰ ساله فقط طبیعی جلوگیری میکنم.حالا حس،میکنم یهویی شده آمادگی ندارم نمیدونم چم شده
الان عکس میزارم حس میکنم هفته های بالام باشم چون خیلی پررنگ بود
با اجازه استاتر این علامت ها ممکنه باردار باشی تکرار ادار شکم درد و بی ا ...
بله امکانش هست البته تو بعضیا برعکس پرخور میشن
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من بیچاره پسرم ۱۶ ماهشه بیبیم مثبت شده از دیروز گریه میکنم شوهرم راضی به سقط نیست
آخی بچه ت کوچولوعه سخت میشه.باید مواظب میبودی.دیگه شده راضی به سقط نشو قتل نفسه.سعی کن کمک بگیری.دوست خودم پسرت ده ماهشه الان ۳ ماهه بارداره ولی اصلا فکر سقط رو نکرده سعی کن خودتو اروم کنی انشاالله قدمش خیر باشه
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند