reddy مدیر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4359 عنوان پدرم | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 24 پست پدر شما هم در این حد حساسه؟من وقتی لاک هم میزنم میگه نزن.. ناخن بلند میکنم میگه نکنخوبه آرایشنمیکنم معلومنیست اگه بکنم چیکار میکنه😞 1401/11/13 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4359 من از ناخن بلند کردن بدش میاد 😂😂 چون من بلند میکنم لاک میزنم میگه بده چیه این کارا و فلان ، ... خوش به حالت که فقط بدش میاد گیر نمیده
آرامشششششششش۱ عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1470 دقیقا چیش خوبه؟؟؟😐😐😐 سختگیری بیشازحد بچه رو عقدهای میکنه و هروقت یذره آزادی بدست آورد یهو کل ... اره خب اینم هست خدا جونم خیلی دوستت دارم💚
آرامشششششششش۱ عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1470 زن علیه زن نه بخداامن فقط دوسداشتم پدرم دوسم داشته باشه و بهم توحه کنه همینولی پر از خلا هستم و کلی مشکل دارم سرش خدا جونم خیلی دوستت دارم💚
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4359 منم همسن ت بودم همینجوری بودم عب نداره گلم کم کم درست میشه، الآنم من با ۲۰سال سن هنوز پدرم سخ ... ولی میترسم هیچوقت نتونم اونطوری که دوست دارم زندگی کنم.. آخه وضعیت من خیلی بده.. نه تنها پدرم برادرم هم هستبا اینکه ۳۰ سالشه ولی فکرش شبیه به پیرمرد۱۲۰ سالس😑
ارشا۹۹ عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 180 آره منم به خاطر پدرم چادر سر میکنم.. ولی مثلا وقتی توی جمع فامیل ها هستم حجابم معمولیه خیلی خوب نیست ... یه کم به دلشون را ه بیا حساسیتشون کم میشه کاش بابام بود بهم گیر میداد من خودم چادری بودم الانم خودم بدون چادر بودن راحت نیستم و خوشم نمیاد
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4359 دوسدارم یکی روم غیرت داشته باشه پس بیا پدر من مال تو😅پدر تو بشه
آرامشششششششش۱ عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1470 پس بیا پدر من مال تو😅 دوسش داری؟بهت محبت کلامی میکنه؟مشکلی داری پشتت بهش گرمه؟😭😭😭😭😭😭 خدا جونم خیلی دوستت دارم💚
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4359 دوسش داری؟بهت محبت کلامی میکنه؟ مشکلی داری پشتت بهش گرمه؟ 😭😭😭😭😭😭 آره اونطوری خوبه همیشه پشتمه.. از لحاظ عاطفی معمولیه.. منم دوسش دارم ولی خب این رفتاراش و اینکه مجبورم میکنن باعث میشه علاقم روز به روز کمتر بشه
ماکارونیاا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 6417 خوش به حالت که فقط بدش میاد گیر نمیده نه گفتم ک دو سه باری میگه ولی اون طور نیس خیلی ک بگه باید پاک کنی و اینا نه ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
candycanemissy عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 593 ولی میترسم هیچوقت نتونم اونطوری که دوست دارم زندگی کنم.. آخه وضعیت من خیلی بده.. نه تنها پدرم برادرم ... یه چندسال دیگه صبر کن برو سرکارتنها راه خلاصی از محدودیتها استقلال مالیهتا اون موقع هم محترمانه براشون دلیل و منطق بیار که باهات راه بیان راستشو بخوای قرار نیست آسونتر شه!! گریه کن.