2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه اینجوری پدراتونو دوسداشته بشاین

دقیقا چیش خوبه؟؟؟😐😐😐

سختگیری بیش‌ازحد بچه رو عقده‌ای می‌کنه و هروقت یذره آزادی بدست آورد یهو کل عقده‌هاشو خالی می‌کنه و این این فاجعس😑💔

راستشو بخوای قرار نیست آسون‌تر شه!! گریه کن.

بابای من کاری بهم نداشت فقط چادری بودم از ماشین پیاده میشدم که مثلا برم‌تو‌خونع میگفتن چادرت رو سرکن از ماشین پیاده میشی  هیچ وقت یادم نیست بهم گفته باشه موت بیرونه یا چرا فلان چیز را پوشیدی  

شوهرم یه کم فضوله واسه دخترم من خوشم نمیاد یا میگه مانتوش تنگه یا شالش چرا عقبه جالبه به چادری بودن یانبودن من‌کار نداره اما بهم میگه نمیخوای بهش بگی چادربپوشه  من کلا به بچه سخت نمیگرم سیزده سالشه اندامش زنونه شده ماهم همه اطرافیان پسر  هجده  نونزده ساله هستن واسه همین حساسه  

من از ناخن بلند کردن  بدش میاد 😂😂

چون من بلند میکنم لاک میزنم میگه بده چیه این کارا و فلان ،،ولی زیاد گیر نمی‌ده ولی خوشش نمیاد 

ولی من اهمیت نمیدم کار خودمو میکنم 🤣🤣

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
بابای من کاری بهم نداشت فقط چادری بودم از ماشین پیاده میشدم که مثلا برم‌تو‌خونع میگفتن چادرت رو سرکن ...

آره منم به خاطر پدرم چادر سر میکنم.. ولی مثلا وقتی توی جمع فامیل ها هستم حجابم معمولیه خیلی خوب نیست.. موهام معلومه و مانتوم کوتاهه ولی هیچوقت نمیگه حجابتو درست کن

ولی بیرون که میرم باید چادر بزارم