2777
2789
عنوان

کسی اینجا مربی باشگاه هست..

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 52 پست
بستگی به علایق خودت داره اگه بخوای معروف شی زیاد برو تکواندو چون المپیکی هست. انعتاف آرامش و هنر بخو ...

عزیزم برای دختر ده سالم میپرسم ، می‌خوام ورزش رزمی بره که در آینده تناسب اندام داشته باشه و بیش از اندازه هم خشن نباشه ، ووشو چون تالو داره فکر کردم خوبه الان که شما راهنمایی کردی بین تایچی و ووشو مردد شدم.

عزیزم برای دختر ده سالم میپرسم ، می‌خوام ورزش رزمی بره که در آینده تناسب اندام داشته باشه و بیش از ا ...

تایچی برای آرام روح و روان عالی هست اگه بتونه مدیتیشن هم کنارش کار کنه تایچی و یوگا ایندش تضمین شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایچی برای آرام روح و روان عالی هست اگه بتونه مدیتیشن هم کنارش کار کنه تایچی و یوگا ایندش تضمین شده& ...

ممنون عزیزم ، البته بیشتر منظورم از نظر تناسب اندام کدام بهتره ، تایچی یا ووشو( بیشتر به خاطر تالو)

@دختر_گرانبها  

سلام خانومی خوبین ؟

عزیزم وقت کردین که ببینید چ لباس و چ رنگی ب من میاد اگر یادتون باشه عکس اندامم رو گذاشتم گفتین مانتو هایی ک پایینش کلوش هست بهم میاد اما چ رنگی بگیرم خوبه برای پوست گندمی تناژ پوستمم سبز و بنفش هست..نمیدونم سرد میشه یا گرم 

اگر مطلب مفیدی خوندین هم برام بفرستی ممنون میشم راستش خودم هر چی میگردم گیج تر میشم ولی ابی لاجوردی میدونم تو رنگ شالا بهم مباد و سبز روشن

@دختر_گرانبها     سلام خانومی خوبین ؟ عزیزم وقت کردین که ببینید چ لباس و چ رنگی ب من می ...

سلام عزیزم 

این مطلب را بخونین جالبه 

https://www.modiseh.com/blog/انتخاب-رنگ-لباس/

این مانتوها هم به شما میاد 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

@دختر_گرانبها     سلام خانومی خوبین ؟ عزیزم وقت کردین که ببینید چ لباس و چ رنگی ب من می ...

در مورد رنگهایی که بهتون میاد، به فرم صورت خیلی بستگی داره .هم رنگ پوست هم فرم صورت .مثلا چشم و ابروی مشکی با چشم و آبروی بیحال خیلی متفاوت میشن .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

در مورد رنگهایی که بهتون میاد، به فرم صورت خیلی بستگی داره .هم رنگ پوست هم فرم صورت .مثلا چشم و ابرو ...

خب من گندمی ام یکم صورتم کشیده هست و وشمم قهوه ای و ابروم مشکی معمول ترین حالت رو در نظر بگیرین😅 حالا اگه انلاین لودین عکس میفرستادم هر چن اون چیزی ک هستم با عکس تفاوت داره