2777
2789
عنوان

سوال

88 بازدید | 17 پست

سلام. دوست پسرم که چند سال باهاش بودم یهو ازدواج کرد. و من چند ماهه افسردگی گرفتم. حدود دو هفته خبری ازش نبود و وقتی بعد دو هفته زنگ زد گفت ازدواج کرده دنیا روی سرم خراب شد. حدود هشت نه سال با هم بودیم و یهو بی خبر ازدواج کرد. 

شمارشم عوض کرده. انقد وقیحه. الانم سه ماهه خبری نیست ازش. تا سه ماه بعد ازدواجش زنگ می زد. یهو قطع کرد. شبها قبل خواب گریه می کنم. یادش می افتم. شماره جدیدشو گیر آوردم. صد بار خواستم زنگ بزنم پیام بدم. ولی نزدم 

شما بودین چی کار می کردین؟ باید یه کاری کنم  بترسه. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معلومه دوستت نداشته رفته زن گرفته ولش کن بره گمشه پیگیرنباش بلاکش کن ازهمه جا

بلاک چرا؟ کاری نداره باهام 

من می خوام انتقام بگیرم اون عشق و حال باشه و من بد باشه حالم؟ 

بنظرمن ولش کن بسپارش دست خدا .... یه روزی خودش میاد سراغت ...اون روز میاد بهت قول میدم ...خودشم زنگ ...

اولا بیخود. دوما چرا باید بیاد   وقتی جایگزین پیدا کرده دیگه سر دستشویی هم فکر نمی کنه به من 

بله. یه بار دیگه هم رفت. ولی بعد پنج ماه برگشت. البته اون موقع مجرد بود. 

الازم برمیگرده ....این دفعه اگه برگرده با شدت بیشتر ..... زندگی مشترک اونجوری هم که فکر میکنی مثل تویه فیلما نیست ..سختیای خودشو داره کفتاری های خودشو داره انتظاراتی هست که با وضع موجود نمیخونه و آدمو کلافه میکنه ..همین کلافگی کار دست ادم میده ...

میخوای زندگیش روبهم بریزی خب زن داره زنش چه گناهی کرده

نمی دونم. در حد به هم زدن نه. ولی باید کاری کنم.. چطور اون از این همه خاطره راحت بگذره. من یادش باشم. اون با یکی دیگه عشق و حال کنه. چطور من که احساسمو گذاشتم. ولی اون اینقد راحت بره؟ حتی خداحافظی هم نکرد. با اینکه گریه هامو می دید 

الازم برمیگرده ....این دفعه اگه برگرده با شدت بیشتر ..... زندگی مشترک اونجوری هم که فکر میکنی مثل تو ...

فکر می کنم چطور از اون همه خاطره گذشت. من اینجا بادش باشم. ولی اون با یکی دیگه تو عشق و حال باشه. منی که احساس و انرژی مو گذاشتم.حتی خداحافظی هم نکرد. با اینکه حال بد و گریه هامو دید. چهار ماهه بی خدانگهدار گم شده. یعنی من ارزش یک خداحافظی نداشتم؟