کسی بوده انجام داده باشه توروخدا هرچی میدونید بگید کیا انجام دادن چجوری بود درد داشت؟جوابش درست بود یانه بچتون سالم بود من خیلی میترسم استرس داره منو میکشه قراره چن روز دیگه انجام بدم توروخدا برام دعاکنید شب وروزمشده گریه اگه خوب نباشه باید سقط کنم خیلی حالم بده
او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
سلام دوست عزیز من 24دی ماه انجام دادم اصلا درد نداشت جوابشم چند روز پیش اومد نینیم سالمه اصلا غصه نخور ریسک سندروم داون من یک به سیزده بود ولی خدا رو شکر بچه م سالمه الان هفته 21 هستم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی ازمایشش اشتباه بوده درد داشت حاله خودش چی خوبه
ن بارداری قبلش بچش مشکل داشت و سقط کرد .این یکی با اینکه ان تیش خوب بود باز فرستادنش امینو.در مورد درد هیچی نگفت فقط گفت از بس ترسیدع بودم فشارم افتاد حالم بد شد