2777
2789
عنوان

امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 63 پست
شما انجام دادین عزیزم؟

حتما انجام بده ولی نگران نباش انشاا... خوبه آمینو راحته درد هم اندازه زدن یه امپول خیلی کمتر .قطعا نگفته داره ریسکش بالاس مثلا اون خانوم ریسکش یک به ۱۳ بوده حدود ۸درصد کمتر ریسک داشته ۸درصد احتمال داشته بچه داون باشه.من دور ورم تقریبا همه انجام دادم خواهرم خواهرشوهرم و ...  .

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

عزیزم من کاملا میفهممت،من انجام دادم ، با ریسک سندروم داون یک به هفده ،ولی خدارو شکر نی نیم سالمه ، ...

سلام عزیزم خوبی تاپیک این بنده خدا رو دیدم یاد خودم افتادم خدا از این دکترا نگذره 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان تی 2 هست ،برا منم دو بود  ریسک ها رو نتونستم بخونم خیلی تاره، بخشی از ریسک رو به خاطر اضافه ...

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
سلام عزیزم خوبی تاپیک این بنده خدا رو دیدم یاد خودم افتادم خدا از این دکترا نگذره 

سلام عزیزم، آره منم هرجا تاپیک آمینو سنتز ببینم سریع میرم از تجربه ام میگم که استارتر آروم بشه ، خودم اون زمان اگه دلداری های دوستای نی نی سایتم نبود دق میکردم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
حتما دعات میکنم عزیزم ، اگه عکس بهتر گذاشتی ریپلایم کن ، از صفحه اول هم بذار 

صفحه اول ازمایشم؟

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
الان 80 درصد مراجعا رو ریسک سندروم داون میزنن، که وقتی میرن آمنیو اکثرا سالمه بچه هاشون. اصلا نگران ...

نه منوشوهرم نسبت فامیلی نداریم.ولی پسرخالم بچش سندروم دان داره

باز هم نصفشو ننداختی و تاره، گوشیتو افقی کن از جدول به پایین بنداز برام ، بالاشو خوندم و توصیف کردم ، عدد ان تی 2 هست خوبه بد نیست مثل منه، و گفتم بخشی از ریسک به خاطر اضافه وزنه که منم داشتم ، حالا می‌خوام ببینم کدوم ریسک رو برات مثبت زده ، و اینکه از صفحه اول هم بفرست که عدد ریسک رو متوجه بشم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ان تی بالای اون کادره هست دقت کن سمت راست اون بالا

مرسی دست دردنکنه الان دیدم بخدا اینقد گریه کردم چشام دیگه هیچیو نمیبینه

یه عکس دیگه میری این خیلی تاره حتی وقتی میزنم رو عکس باز تاره

عزیزم یه عکسه دیگه هم دادم تونستی ببینی

نه منوشوهرم نسبت فامیلی نداریم.ولی پسرخالم بچش سندروم دان داره

خب بخشی از ریسک هم دقیقا به همین خاطره ، پسرخاله ات ازدواجش فامیلی بوده ؟

صفحه اول ازمایشم؟

اره