2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 92 پست
خدایی آفرین دمت گرم عزیزم،دعاکن منم بتونم

این که چیزی نیست حتما میتونی ،یادم مادرشوهرم هی آشپزخونه رونگاه می کرد هی منو بعدکه دخترش شروع کردبه شستن بهش گفت نصفش بشور بقیه روبزار برای بقیه من رفتم حیاط

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچهااین جاری من تواین ده سال خیلی اخلاقای بدداشت توهین میکرد،فضولی میکرد،اصلاکارنمیکرد،غیبتمومیکرد،زیرابموجلوخودم میزد،من انقدبی محلش کردم وانقدمحکم برخوردکردم که حسابی خودشوجم وجورکرده وادم شده وقتی آدم شدواخلاقای بدشوجم کردمنم باهاش عادی شدم،تنهاچیزی که نتونستم درستش کنم همین ظرف شستنه،سراین یکی خیلی مقاومت داره،انگارعقده ی ظرف داره

برو دستشویی و یا برو تو اتاق و خودتو مشغول کن یا به بچه برس و موقع ظرف شستن بگو فلانی بیا با هم بشوریم اگه گفت نه تو هم بشین سر جات یا دیدی داره فر میخوره تو هم فر بخور و تا آخرین لحظه و اصلا دست به ظرف نزن 

وای اگه بتونم این کاروکنم توروخدابرام دعاکنید،ازخودم بدم میادکه میزارم حس زرنگی کنه

به همسرت بگو بگه اگه خودت روت نمیشه.وقتی یکم از ظرفارو شستی همسرت بلند با صدای مردونه وحالت نیمه داد که همه ساکت بشن وتوجه کنن بلند بشه صدات بزنه بگه فلانی بسه دیگه هرچی شستی بیا بیرون.بعدم به زنداداشش بگه بسه دیگه زرنگ بازی هی از زنم وخواهرام کار میکشی ازین ببفد نوبتی توهم تشریف میبری واسه ظرف شستن.

یه کار دیگم هم میتونی انجام بدی.برای خودت و بچت وشوهرت بشقاب ولیوان و قاشق وچنگال ببر از خونتون اونجا ازظرفای خودت استفاده کن بعدم بذار تو کیفت بگو من ظرفای کثیف خودمونو میبرم خونمون میشورم نمیشه که اینجا یکی دونفر جور همه رو بکشن بقیه هم به روی خودشون نیارن هربار

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
برو دستشویی و یا برو تو اتاق و خودتو مشغول کن یا به بچه برس و موقع ظرف شستن بگو فلانی بیا با هم بشور ...

من خواهرشوهرم موقع ظرف شستن چندقاشق برنج میریخت تو بشقاب می‌رفت کنار بچه هفت سالش غذابهش میداد😂همش این کارش بود.منم پارسال به اون یکی خواهرشوهرم گفتم دست به ظرفهانزن خودم هم نشستم گفتیم باید بیای بشوری آخرش مجبورشد