خیلی راحت مثل خودش ودر جمعیت با صدای بلند بگو که نخواد چندتا بذاره روش و تورو خراب کنه. نصفشو بشور وبیا بیرون از توسالن به اون که تو اشپزخونه داره فر میخوره بگو فلانی یادته من یبار حالم خوب نبود چه دعوایی درست کردی واسه ظرف شستن.من الان فقط ظرفای خودمونو شستم .توهم برو سهم ظرفای خودت وشوهرت وبچتو بشور نمیشه که همش یک نفر جور همه رو بکشه.
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اصلا احتیاج نیس به زبون بیاری یا بگی به جاری یا نصفه بزاری امروز رفتی کامل بشور فردا رفتی فقط سفره تمیز کن برو پیش همسرت بشین پس فردا کلا کاری نکن هفته بعد دوباره ظرف بشور قرار نیس هربار کار کنی