2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 263164 بازدید | 8460 پست
سلام به همه دوستانی که تو این تاپیک ان
باد جان چقدر زیبا نوشتی و کامل و با جزییات
من با این که بهم گفتن رحمم طبیعی اما همه مطالبتو خوندم چون بسیار کامل و مفید بود
و خیلی چیز یاد گرفتم
و امیدوارم به زودی زود اینجا بیامو بخونم که مامان شدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شید جونم - هستی جان - و همه دوستای که منتظرن امیدوارم زودتر مامان بشین
من از ته دلم از خدای مهربونم واسه همه دعا میکنم
بچه ها من خدامو خیلی دوستش دارم
مخلصشم
امیدوارم حاجت هممونو بده
التماس دعا
سلام بچه ها من دیروز رفتم دکتر بعد از 4 ساعت که نوبتم شد دکتر گفت برای بعد عید برات آزمایش مینویسم با عکس رنگی که بری بدی. نتیجه پاتولوژی و بررسی که روی جنینم هم کرده بودند اومد بهش نشون دادم یه اصطلاح پزشکی گفت و گفت باید آزمایش کلی بدی تا معلوم بشه چی بوده. وای از عکس رنگی خیلی میترسم ولی خودم گفتم برامم حتما بنویسه. برام دعا کنید بچه ها. امیدوارم وحیده عزیز هم عمل راحتی داشته باشه
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
سلام ندا جون اره من مطمینم ندا جون یه روزی که به همین زودیاست میایم اینجا و تک تکمون خبر خاله شدنمونو بهم میدیم امین

شید جون کدوم دکتر رفتی همون صاحب کشاف منظورت بود یا یکی دیگه؟ خیییییییلی الاف شدی که خواهر ..

منم کلا بعد از عید دکترم نوبت میده میخوام دیگه اگه گفت قرص بخورم دیگه قرص بخورم من 4 ماه اقدام کردم هنوز نی نیم نیومد ولی ما که نازا نیستیم بلاخره نی نیمون میاد دیر وزود داره ولی میاد چشمو دلمونو باز میکنه..

ما یه بار امتحانمونو پس دادیمو خداروشکر نی نی دار میشیم ولی این بار فهمیده تر بسوی اقدام میریم..

دیروز خواهر شوهرم پسرشو بدنیا اورد نمیدونید وقتی دیدمش میخواستم گریه کنم {البته یه خورده حسودی که نه ولی یه خورده غصم شد که ن ن ن ن ولی خدایا شکرت حتما یه حکمتی بوده که جنینم سقط شد

امروز یک از دوستام میگفت خدارو شکرکن ناشکری نکن میگفت خواهرم جنینش توی ماه سوم حاملگیش سکته کوچیک کرده و الان که بدنیا اومده سمت چپ بدنش کار نمکنه گفت فقط دعا کنین خدا بهتون بچه سالم بده امین
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام ویدا جونم! خوش اومدی! ممنون که اومدی و خوندی! من خیلی سعی میکنم زتدگیم تحت تاثیر این قضیه نباشه... همسر هم خیلی کمکم میکنه تو این مورد. شیدجان انشالله که همه چیز به خیر و ساده میگذره. نگران نباش. ویداجونم واقعن ایشون پدر عروستون هستن؟ من یک بار. پیش ایشون رفتم و برخوردشون خیلی خوب بود و خیلی به من. امید دادن که بعد عمل دیگه به امید خدا هیچ مشکلی برای باردایم وجود نخواهد داشت و گفتن که وقتی دکتر کشاف یا هر دکتر دیگه ای. )نظر خودشون دکتر کشاف بود( عملم کرد میتونم برم و برای بارداری تحت نظر ایشون باشم. اما من که فعلن تا سه ماه باید تحت نظر خود دکتر کشاف باشم. تا بعدش خدا چی ب بخواد....