2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 263163 بازدید | 8460 پست
سلام من که میگم باد جان باید اقدامو بکنی این ماه نشد ماه دیگه با روی خوش بگو که بهتره اقدامو داشته باشیم

بلاخره شما بچه میخواین به هر حال اگه نظر دکتر باشه نرمش کن که به نفع هر دو تونه

یه طوری بهش بگو که دیگه بعدش نشینه غصه گذشته رو بخوره که چرا دیر شد البته هر چی خدا بخواد ولی احتیاط شرط عقله عزیزم

موفق باشی
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.

من هزینه عملم حدود دومیلیون و سیصد هزار تومان شد. . بیمه تامین اجتماعی ام.

باد جان کیست آندو متاسفانه برگشت پذیره و اصلآ نمیتونی حدس بزنی که چه زمانی، چند وقت دیگه دوباره برمیگرده...

بنابر این به نظر من اگر دکترت گفته برو اقدام،، حتمآ اینکارو انجام بده.

2 تا سوال...1- شما بعد از عمل آمپول دیفرلین ( دکاپپتیل ) برلتون تجویز نشد؟؟؟

2- بعد از عمل چه داروهایی رو و چند روز مصرف کردید...

من روزی ده تا قرص میخوردم..

روزی چهار تا پروزسترون،،، چهارتا استروژن و دو تا سفالکسین...

ضمن اینکه سه تا آمپول استرادیول یا شاید چهارتا ( دقیق یادم نیست) زدم و آمپول دیفرلین که بخاطر برنگشتن فعلآ کیست بود.
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
هستی جانم منم بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی دارم ولی اونجا فقط یک و نیم میلیون فاکتور میدن چون کلینیک روزانه هست. داروهای بعد عملم هم بیست تا سفکسیم روزی دوتا، نه تا آمپول جنتامایسین روزی سه تا، بیست روز اول استروژن روزی دوتا، و بعد از اون ده روز پروژسترون روزی دوتا. وقتی برای دیدن نتیجه ی عملم رفتم دکتر اول گفت دکا رو بزنم ولی بعد گفت به جاش اقدام کنم برای بارداری. شما کجا عمل شدی؟
یافته های جدید تجربیات شوشو : شکست پی در پی مقدمه ای برای پیروزی + یک نسخه طالیی برای تقویت اسپرم
پیشنهاد میکنم حتما این مطالب رو بخونین تا خدایی نکرده بعد یه مدت درمان ، دوباره آز شوهرتون افول نکنه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=529160&PostID=29971653#29971653

خـداونــــــــدا ، عجیب به آغوشت از آن سوی فاصله ها خو گرفته ام ، نوازشت را از ما نگیر! @@@@@@@@@@@@@@@@@ تاپیک نتیجه نهایی تمام تجربیات و تحقیقات من: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1135224
سلام به همه دوستان خوبم مخصوصا باد عزیز که به یادم هستی
انشالله پس فردا می رم برای عمل ...تو برگه ام نوشته لاپاراسکوپی + هیستروسکوپی+حذف سپتوم + کورتاژ
دورغ نگفتم اگر بگم بسیار استرس دارم ... اولین باره می خوام بی هوش بشم .. کلا اولین بار هست که می رم اتاق عمل .. به روی خودم نمیارم اما ته دلم انگار ماشین لباسشویی کار گذاشتند
اگر عمری باقی بود بعد از عمل میام و مفصل می نویسم ...
سلامت وشاد باشید
سلام وحیده جان! اصلن استرس نداشته باش چون با یا بدون استرس این عمل رو داری و با استرس زیاد فقط خودتو اذیت
می کنی... قرآن بخون، برای هر چی یا هرکی که اعتقاد داری نذر کن، شاد باش و فکر و خیال نکن... این نیز بگذرد!
وای مهدیا جونم خاله هاشو خوب گفتی! ای جونم!!! بچه ها یعنی میشه تو این تاپیک هم یکی یکی بیایم و از بارداریمون و سنگین شدنمونو سیسمونیمونو و خاطره زایمانمون بگیم؟؟؟؟!!!! انشالله....