2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266988 بازدید | 8460 پست
من 24 آذر عمل لاپراسکوپی و هیسترو رو باهم انجام دادم...

لاپرا بخاطر کیست آندوی لعنتی و هیسترو بخاطر رحم قلبی شکل....

البته من اصلا مثل شما اذیت نشدم..

واقعآ درد زیادی تحمل نکردم...

فکر کنم دیواره رحم من کوتاه بوده. شما بلند...

من تو مرکز ناباروری اصفهان دکتر کلانتری انجام دادن برام

دیروز که سونو کردم کیست برنگشته بود و عکس رنگی هم شکل رحمم رو نرمال نشون داد...

خدا رو هزار مرتبه شکر....
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
یادم رفت بنویسم،،، چقدر عالی نوشتی...

همه چیز رو با دقت و جزییات... ممنون...

من فعلآ آمپول دیفرلینی که بعد عمل زدم بخاطر کیست اثرش تو بدنمه...

دکترم گفته بیست اسفند یه آمپول دیگه بزنم و شانزده فروردین نوبت دارم... گفته برم برای آی وی اف..

هنوز نمیدونم چیکار کنم..

اینجور که شنیدم آی وی اف هم پروسه سختی داره.

از طرفی شوهرم میگه حالا که مشکلاتم رفع شده پحداقل یکی دوماه طبیعی اقدام کنیم...

از طرفی احتمال برگشتن کیستهای آندومتری خیلیییییی بالاست...

اصلآ نمیدونم چه کنم...

برام دعا کنید هر چی خیر و مصلحته برام پیش بیاد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخت بوده که سه ماه باردار بودیو بعدنی نیها پرکشیدن...

وقتی خوندم گفتم خدایا شکرت که این اتفاق برای من نیفتاد...

یه کم که بیشتر خوندم دیدم دوستمون توی پنج ماهگی با احساس کردن حرکات جنین ، از دستش داده.... پس گفتم تو هم باید خدا رو شکر کنی.

بعد یادم افتاد به یکی از اقواممون که نه ماه تمام باردار بود و بچه رو بدنیا آورد ولی یک هفته بیشتر نموند و چون مشکل داشت پرکشید... پس دوستمون هم باید بگه خدا رو شکر که مدت بیشتری بهش دل نبست...

الان یادم اومد یکی از آشناهامون بچه اش رو بدنیا اورد و بعد از چند وقت فهمید قلبش سوراخه،،، بعد فهمید بچه نابیناست بعد فهمید شنوایی هم نداره... تازه دو سال هم بچه زنده بود و بعد پرکشید و رفت....

و همینجور اگر بخوایم فکر کنیم،،،، اگر بخوایم توی همین سایتها و روزنامه ها بخونیم،،، اگر یه نصف روز بریم دم در یه بیمارستان ، اونوقت تازه هر کدوممون متوجه میشیم که خدا خیلیییییی دوستمون داشته ..، خیلیییی زیاد.

تازه میبینیم چقدر مشکلات و سختیها هست و وجود داره که مشکل ما در برابرش هیچه...

منتها ما همه گاهی کم طاقت میشیم... من خودم همینجورم...

همین دیروز ، چند ساعتی طاقتم تموم شده بود و همه چیز برام بی معنا و سرد و بد شده بود....

ولی باید بگیم.... خدایا هزار بار شکرت...
سلام دوستای گلم خدا اندازه صبر هر ادمی براش دنیارو یه کمی سخت میکنه ما میدونیم خدا خیلی بزرگه و

هر کاری از دستش بر میاد از اینکه باد تونستی مشکلتو بفهمی خودش خیلی جای شکر داره و نشونش اینه که بعد از عمل سریع به حالت عادی برگشت خدار رو شکر

شیده شما هم ایشا.. به زودی انشا ا.. نی نی دار میشی ایشا..

هستی خیلی خوبه مشکلای بقیه رو میبینیم و این باعث میشه کمتر مشکل خودمونو بزرگ کنیم

خیلی انتظار سخته و همجنین هزار یکی فکر اگه نی نی نیاد...

ولی من این فکرارو میکنم سریع به حکمت خدا فکر میکنم که هرچی اون بخواد میشه

خدایا شکر
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
باد نمیدونم یه جا خوندم باید برا پرو لاکتین بالا بریم پیش دکتر غدد اون سیتی اسکن میده جون پرولاکتین از غده هیپوفیز ترشح میشه و به خون میره اگه از پرولاکتین تو خونمون زیاد باشه و طی روزهای زیادی علایم داشته باشیم نشونه اینه که غده بزرگ شده وبعد از اون باید قرص مصرف کرد و لی خیلیا یه دوره پرولاکتینشون بالا میره اونم به خاطر استرس زیاده ولی اگه استرس برطرف شه پرولاکتین پایین میره

نمیدونم شاید بخاطر استرسه حالا بعد از عید دکترا نوبت مین شاید میخوام از بدم دیگه بالا نباشه ....
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
باد عزیز و هستی جون هزینه عملتون چقدر شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداجونم ممنونم ازت که حاجتم رو دادی. امام رضا جونم ممنونم که واسطه بین من و خدای بزرگ شدی تا منم مامان بشم. عاشقتممممممممم.
البته همونطوری که گفتم دکتر کشاف این مبلغ رو گرفت و جاهای دیگه با حدود دو میلیون انجامش میدادن. منتها با جراحی باز. و تازه نتیجه هم مسلمن این نمیشد... هستی جون رحم من کاملن دو قسمت بود... دو تا کیست شکلاتی هم داشتم با دو تا لکه آندو و یکمی چسبندگی تو یکی از لوله هام... همش با لاپارا و هیسترو رفع شد... خدا رو شکر...
دوستای خوبم چیزی که الان من نگرانشم اینه که همسر هیچ علاقه و عجله ای برای اقدام نداره... نمیدونم باید فشار بیارم که طبق نظر دکتر همین ماه اقدام رو شروع کنیم، یا بذارم چند ماه بگذره تا اونم آماده بشه... خودم هم دلم میخواست اواسط امرداد باشه که هم بچه اردیبهشتی بشه و هم داروهای تقویتی همسر اثر کنه... ولی دکتر گفته از اسفند اقدام کنیم.... به خاطر آندومتریوز که البته شدید نبود ولی ممکنه شدید بشه.. چه کنم؟؟؟؟
وحیده عزیز واقعا خدا گاهی آزمایشهایی از آدمها میگیره که ما قادر به درک اون نیستیم و از تحمل ما خارجه

هستی جان بله واقعا ما هم جز پذیرفتن سرنوشت و اینکه انسهای دیگه ای هستند که شرایطشون از ما بدتره کاری از دستمون بر نمی یاد

مهدیا جان مرسی عزیزم انشاا... واقعا از دلگرمی همتون ممنونم

باد جان به نظر من به شوهرت یه کم فرصت بده تا از لحاظ روحی آماده بشه ولی بهش هم بگو که شاید انتظار به ضررتون باشه. آدم همیشه با صحبتهای منطقی با هم نتیجه خوبی میگیره. ولی من اگه بودم با رضایت قلبی همسرم دوباره اقدام میکردم تا اگه خدای نکرده (خدای نکرده خدای نکرده) اتفاقی افتاد من را مقصر عجله کردن ندونه
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
باد جان من هم همش میگفتم میخوام بچه ام مردادی بشه حتما حتما نیمه اولی باشه و بعد با برنامه ریزی اقدام کردیم و در آخر هم فهمیدم که خدا زمانن خاصی را خودش در نظر گرفته که اصلا هم ربطی به برنامه ریختن من نداره و الان دیگه اگه حتی ماه اسفند هم به دنیا بیاد دیگه برام مهم نیست من فقط الان میخوامش نیازش را در تک تک سلولهای بدنم احساس میکنم برخلاف خیلی ها که آمادگی روحیشون را برای دوباره مادر شدن بعد از سقط از دست میدن من الان با تمام وجودم میخوام دوباره مادر بشم و از خدا میخوام این حس قشنگ را که یه بار تجربه کرده بودم به همه کسایی که منتظر یه فرشته کوچولو هستن بده الهی آمین
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
شید عزیزم.... منم دقیقن همین احساس تو رو دارم و برام دیگه مهم نیست که چه ماهی به دنیا بیاد.. فقط میخوام سر وقت و سالم بیاد.. من بارداری قبلیم که بی برنامه و ناخواسته هم بود اگر نیمه نمیموند بچه هام اردیبهشتی میشدن.. و بهم ثابت شده که تا خدا نخواد برگ هم از درخت نمی افته... امیدوارم لایقم بدونه و بهم بچه های سالم بده.... من فقط نگرانم که با به تاخیر انداختن پشیمون بشم...