2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 263162 بازدید | 8460 پست
آبجی من مجردی سونو رحم رفت دکتر گفت میدونستی رحمت دوشاخه برامام عجیب بود وحاملم ک شد گفتش رحمت دوشاخ ...

سونو معمولی یا رنگی؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤  ما پرنسس های دیزنی نیستیم ما دختران ایرانیم♥🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو معمولی هربار میرفت میگفت

علائمی داشتن؟مثلا پریودی دردناک.یا نامنظم

ببخشید زیاد سوال میپرسم نگرانم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤  ما پرنسس های دیزنی نیستیم ما دختران ایرانیم♥🔥
علائمی داشتن؟مثلا پریودی دردناک.یا نامنظم ببخشید زیاد سوال میپرسم نگرانم

علایم فک نکنم پریود میگه چنان دردی نداشته پریوداشم منظم بوده 

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗

من دکتر گفته بود یا دوشاخه یا دیواره س .که با لاپاراسکوپی متوجه شده بود دیواره ی بزرگی تو رحمم هست.دکتر گفت نمی‌دونم تو چطور یه زایمان موفق داشتی فقط مشکلم این بود تو بارداریم پسرم نچرخید.خلاصه گفت که خیلی خوب شد رحمت و اینکه خیلی خوب شد که عمل کردی

من دکتر گفته بود یا دوشاخه یا دیواره س .که با لاپاراسکوپی متوجه شده بود دیواره ی بزرگی تو رحمم هست.د ...

چ جالب....من پسرمو خیلی سریع باردار شدم...رحمم دوشاخه...بارداری راحتی داشتم...پسرم تو شاخ چپ بود...با وزن ۳۶۵۰ دنیا اومد...فقط بریج بود...بارداری دوم تو ۱۵ هفته ایست قلبی کرد....عکس رنگی گرفتم....رحم دوشاخ کامل...اما دکتر ریسک نکرد عمل کنه...بارداری سوم دخملم الان بغلمه...تو شاخ راست بود...دکترا میگفتن محاله دوتا شاخ قابل استفاده باشه ولی بود....دکتر سزارینم گفت رحم سپتوم دار شدییییید....انقدر شدید از بالا تا سرویکس کشیده شده...اما خدا مهجزه اشو عجیب بهم نشون داد

سلام عزیزم  سقط زیر س ماه به سپتوم و دو شاخی رحم مربوط نمیشه  مشکل از جای دیگست  م ...

منم  دوتا سقط  نه هفته  و هفت هفته  داشتم  سومی هم خارج  رحم شد   همش هم بخاطر  رحمم بود   تا عمل کردم  بچم برام موند 

خدایا شکرت. 
منم  دوتا سقط  نه هفته  و هفت هفته  داشتم  سومی هم خارج  رحم شد   ...

نمیدونم عزیزم ولی من پیش چند تا دکتر رفتم حتی آصف جاه گفتنن سقط زیر س ماه بخاطر رحم دو شاخ یا سپتوم نیست 

حالا نمیدونم شاید مشکل دیگه ای هم بوده 

چ جالب....من پسرمو خیلی سریع باردار شدم...رحمم دوشاخه...بارداری راحتی داشتم...پسرم تو شاخ چپ بود...ب ...

خداروهزاران بار شکر بله رحم دوشاخ کامل یا سپتوم کامل امکان بارداری موفق داره 

خداروشکر شما هم بارداری موفقی داشتید 

ماه های ۸ و ۹ بچه تکون میخورد احساس سفتی نداشتید یا اینکه جاش کم باشه نتونه خوب تکون بخوره ؟؟؟

ببخشید چند هفته زایمان کردید ؟؟؟؟

نمیدونم عزیزم ولی من پیش چند تا دکتر رفتم حتی آصف جاه گفتنن سقط زیر س ماه بخاطر رحم دو شاخ یا سپتوم ...

ب منم همینو میگفتن    ولی   دلیل  سقط های من همین بود    دکترمو ک عوض کردم  جلسه اول برگه عمل دستم داد       خدا خیرش بده خیلی فهمیده بود   

خدایا شکرت. 
خداروهزاران بار شکر بله رحم دوشاخ کامل یا سپتوم کامل امکان بارداری موفق داره  خداروشکر شما هم ...

نه خیلی خوب تکون میخورد....بچه اولم ۳۸ و ۴ روز سزارین

بچه دوم ۳۷ و ۵ روز انقباض منظم گرفتم‌‌‌دکتر ریسک نکرد بچه رو دراوورد

سلام دوستان من رحم دو شاخ بودم از نوع خیلی دو شاخ همه ی دکترا گفتن باید عمل کنی  پیش عاصف جاه هم رفتم گفت باید عمل کنی 

ولی دکتر خودم خانم دکتر شیرین قاضی زاده گفت عمل نمیخواد چون دو شاخه کامل هست منم تحت نظر ایشون باردار شدم 

و شکر خدا دخترم ۳۸ هفته ۵ روز بدنیا اومد صحیح و سالم ب لطف خدا 

حتما دوستان دکتر قاضی زاده رو بهتون پیشنهاد میکنم 

حاذق و کار بلد و مومن و با روحیه هستن

انشالله موفق باشین