2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 263161 بازدید | 8460 پست

سلام رحم دوشاخ خفیف هم باعث سقط جنین میشه ؟ 

توی سونوم زده رحم دارای بایکورنیسیته  خفیف  باابعاد 99*40

من یک سقط داشتم اما اون موقع و قبل از اون هرچقدر سونو رفتم بهم نگفتن ک دوشاخه ... این دفعه ک رفتم بابت یه چیز دیگه گفت رحمت دوشاخه خفیفه 

توروخدا راهنماییم کنین از نگرانی دارم میمیرم

سلام تایپیک خیلی قدیمیه ولی خواستم برا همه بگم که مشکل رحم دوشاخ دارن. من رحم دوشاخ دارم سپتوم دار نبود با عکس رنگی مشخص شد بهمین خاطر نمیتونستم عمل کنم که با داریم راحت بشهالبته بگم که در بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه ولی چون من شوهرم اسپرم ضعیف بود باید هرکار میکردیم که من مشکلی نداشته باشم خلاصه بعد اینکه سه ماه همسرم قرص ال کارنتین و روی  یه قرص دیگه که نمیدونم چی بود و دمنوش خرنوب استفاده کرد کاملا طبیعی شد و منم باردارشدن تنها مشکلم این بود که تو 29 هفته بچه تکون نمی‌خورد فتم اورژانسی سزارین شدم و چون خیلی زود بدنیا آمده بود 2 ماه میچ بستری بود الان خدارو شکر پسرم سالم یکسال و نیمه. پس کسایی که رحمت ن دوشاخ مث من که دوشاخ کامله اصلا نگران نباشین امیدت ن بخدا باشه فقط در بارداری بیشتر استراحت کنید و تحت نظر دکتر باشین. الهی همه زنان کشورم که بچه میخوان دامنش ن سبز بشه آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این طوری که من متوجه شدم اگر سپتوم وسط رحم کوتاه باشه طوری که جنین جای رشد داشته باشه فقط سرکلاژ نیا ...

سلام نميدونم الان هستين يا نه ولي رحم من هم دوشاخ كامل هست و نوشته نرمال يعني مشكلي ايجاد نميكنه هفته١٧بارذاريم

سلام تایپیک خیلی قدیمیه ولی خواستم برا همه بگم که مشکل رحم دوشاخ دارن. من رحم دوشاخ دارم سپتوم دار ن ...

هزيزم منم سونوي واژينال دادم گفتن دوشاخ كامله يعني مشكلي ايجاد نميكنه؟

سلام دوستان من رحم دو شاخ بودم از نوع خیلی دو شاخ همه ی دکترا گفتن باید عمل کنی  پیش عاصف جاه ه ...

سلام من یه سقط ۶هفته داشتم قلبش تشکیل نشد،تو همه ی سونو هاگفتن احتمال دوشاخ هست که با سونو واژینال گفتن سپتم و کمی دوشاخ،اما عکس رنگی گرفتم گفت رحم سالمه،موندم که کدوم درسته؟

سلام من یه سقط ۶هفته داشتم قلبش تشکیل نشد،تو همه ی سونو هاگفتن احتمال دوشاخ هست که با سونو واژینال گ ...

واینکه تو عکس رنگی اصلا درد نداشتم ،با وجود اینکه تمام کسایی که رحم دوشاخ دارن میگن توی عکس رنگی درد داشتن

سلام دوستان من این تاپیک پیدا کردم و عین ۴۲۳ صفحه رو از اول تا آخر خوندم خیلیییی خوب بود ولی ای کاش ...

سلام عزیزم من یکی از همون قدیمیای این تاپیک سوالی داشتی بپرس من خودم رحمم دوشاخ کامل بود و اصف عملم کرد الانم دخترم چهار سالشه  

سلام عزیزم من یکی از همون قدیمیای این تاپیک سوالی داشتی بپرس من خودم رحمم دوشاخ کامل بود و اصف عملم ...

سلام عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه😍😍😍

منم سپتوم خیلی بلند داشتم آصف جاه عملم کرد اسفند ماه خداروشکر با ی مرحله برداشت اما من تنبلی تخمدان هم دارم