2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 263164 بازدید | 8460 پست
ممنون عزیزم خیلی نگرانم  ولی توکلم بخداست  تازه باید هفته ی بعد برم سونو ۱۸ هفته هنوز جن ...

نگرانی و استرس هست متأسفانه..اگه بگم نداشته باش حرف مسخره ای زده ام ..ولی سعی کن کنترل اش کنی 

هفته های کم رو برای خودت هدف گذاری کنی ..وقتی بهش برسی حس خوب بهت دست میده و امیدت بالاتر می‌ره تا اخر بارداری 

مثلاً من تلاش داشتم به ۲۴ هفته برسم وقتی ۲۴ هفته ام شد خیلی حالم خوب 

بعد هدفم ۲۶ هفته بود وقتی رسیدم خیلی روحیه ام بهتر بود الی آخر

دیگه وقتی لگد های کوچولو ات رو متوجه بشی سلامتی اش رو چک می‌کنی خودت ..لذت میبری ..روزها برات بهتر می‌گذره‌..

ان شاءالله خدا کمک ات می‌کنه منم دعا میکنم برات

نگرانی و استرس هست متأسفانه..اگه بگم نداشته باش حرف مسخره ای زده ام ..ولی سعی کن کنترل اش کنی  ...

ممنون باران عزیزم 

خیلی برام دعا کن 

امروز رفتم سونو گفت ۱۹ هفته تموم شده الان رفتم تو ۲۰ هفته 

تو سونو همه چی خداروشکر خوب بود 

ولی دردام زیادن دکتر گفت بخاطر دیوار رحم هست 

انشالله به لطف خدا همه چی خوب پیش بره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون از انرژی مثبتی که بهم دادی 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگرانی و استرس هست متأسفانه..اگه بگم نداشته باش حرف مسخره ای زده ام ..ولی سعی کن کنترل اش کنی  ...

سلام عزیزم من تازه عضو نی نی سایت شدم، هرشب چند صفحه از تایپیک دوستان میخوندم تا آخر ین صفحه، منم سپتوم داشتم بدون اینکه بدونم، حتی دوبار سونوگرافی شکمی هم تشخیص نداد، تا باردار شدم و تو ی 7 هفته گفتن رحم دو شاخ اون موقع نمیدونستم دکترمم گفت مهم نیست کاری نمیشه کرد بالاتر سر کلاژ میشی، من با خیال راحت رفتم مسافرت، خدارو شکر قلبش تشکیل شد، اما دقیقا فرداش قلب‌ جنینم ایست کرد و من دچار سقط فراموش شده شدم، خودم شک کرده بودم که علائم رفته تا برگشتم تهران پیش دکترم رفتم اول گفت طبیعی کم کم علائم کم میشه، اما بعد از معاینه گفت وسونو گرافی خارج مطب سقط تایید شد، بعد بیمارستان کورتاژ، 

بعداز اون دکتر من فرستاد کاخ عکس رنگی گرفتم وگفتن سپتوم، دکتر من ارجاع داد کلینیک ابن سینا، او نجا سونوگرافی سه بعدی دادم تایید شد 22میل سپتوم دارم، برام تاریخ عمل زدن، که متاسفانه کرونا شد، وبایک سال تاخیر رفتم عمل کردم، اونم زیر عمل نمیدونم حالم بد میش ساکشن میکنن، خلاصه دکتر م فرداش گفت سه ماه بعد دوبار سونوگرافی سه بعدی بده، رفتم داده 15میل از سپتوم مونده دکترم گفت برو باردار شو، مشکلی نیست، مجدد باردار شدم ودوبار 7هفته 5 روز بعداز تشکیل قلب مجدد ایست کرد وهمون سناریو تکرار شد، الان 3 هفته است که سقط کردم، جنین فرستادم پاتولوژی و میخام برم کلینیک سقط مکرر ابن سینا  واسه آزمایش ایمنی انعقادی، بچه ها عکس سپتوم میزارم ممنون میشم راهنماییم کنید، باد عزیز ازشما ممنونم بابت تایپیک خوبی که گذاشتین، ابن سینا کسی جواب گرفته

سلام عزیزم من تازه عضو نی نی سایت شدم، هرشب چند صفحه از تایپیک دوستان میخوندم تا آخر ین صفحه، منم سپ ...

سلام عزیزم 

سقط زیر س ماه به سپتوم و دو شاخی رحم مربوط نمیشه 

مشکل از جای دیگست 

من خودم دو تا سقط داشتم در ۷ هفته و ۵ هفته 

و دکترم گفت این بار باردار شدی آمپول هپارین بزن که زدم و خداروشکر قلب تشکیل شد و تا الان به لطف خدا خوب بوده 

سپتوم و رحم دو شاخ در س ماه دوم بارداری خطر داره 

سلام عزیزم  سقط زیر س ماه به سپتوم و دو شاخی رحم مربوط نمیشه  مشکل از جای دیگست  م ...

یک دنیا ممنون عزیزم بابت راهنماییتون، حالا میخام برم پیش رزاقی میگن خیلی خوبه، البته به احتمال زیاد اون عمل مجدد میکنه، تا ببینم خدا چی میخاد، انشالله شما هم هر چه زودتر نی نی نازنینتون بغل کنید❤️

سلام بچه هاکسی پیش دکتر حفیظی مشهد سپتوم عمل کرده ؟

چون من پیشش عمل کردم و الان برای بررسی علت سقطم  فتم پیش دکتر رزاقی که اون گفت که سپتومم یه ذره مونده و باید دوباره عمل بشم .الان من موندم چکار کنم .به نظر خودم که حفیظی دکتر خوبیه کارش عالیه 

سلام بچه ها، من مرکز مام آی وی اف کردم، الآن تو ۵ هفته هستم گفتم ادامه بارداریم و برم پیش دکتر رزاقی، الآن که ایشون عکس رحمم و دیدن میگن مشکوک به سپتوم هستی، یعنی چی یعنی بچه حتما سقط میشه؟ نوع سپتومم بهم نگفتن، فقط گفتن مشکوک به سپتومی، گفت حالا وامیستیم ببینیم قلب تشکیل میشه یا نه، کسی اینجوری بوده؟ بچه تون چی شد؟

سلام خانوما کسی هس جواب منو بده از کجا میشه فهمید رحم دو شاخ داریم علائم خاصی داره؟ و اینکه من هنوز ...

آبجی من مجردی سونو رحم رفت دکتر گفت میدونستی رحمت دوشاخه برامام عجیب بود وحاملم ک شد گفتش رحمت دوشاخه جنین سمت چپه اما ۱۲هفته بخاطر هماتوم وخونریزی شدید و عدم استراحت سقط کرد متاسفانه الان برای رحمش نگرانم

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗