2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 263162 بازدید | 8460 پست
باد جان ایشالا نی نیهات هرچه زودتر بیان تو بغلت برات آرزوی سلامتی میکنم
اللهم صل علی محمد و آل محمد خداجون شکرت خودت مواظب همه نی نی ها باش یا امام جواد هوای همه منتظرا به خصوص دوستای خوب نی نی سایتیمو داشته باش و دامنشونو سبز کن آمین
معذرت دیر ج دادم مهمون داشتم من عصر روز عمل به راحتی راه میرفتم فرداش غدا درست کردم اگه به به کسی نمیگفتیم کسی نمیفهمید ولی همشرم گفت باید بگی بگذریم ان شالا عمل راحتی داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وحیده عزیزم من تا حدود یک هفته اذیت شدم... بستری نشدم همون طوری که گفتم، اما تا شیراز با ماشین خودمون رفتیم و به دلیل برف شدید حدود 14 15 ساعت تو راه بودیم.. ولی خونه مادرم کاملن استراحت کردم... اینو بگم که من بعد کورتاژم اصلن اذیت نشدم ولی این عمل برای من سخت بود.... و سوندم برای جلوگیری از ایجاد چسبندگی بودش برای من...
من روز 9 سیکلم که می شد یکشنبه 20 بهمن ماه به همراه همسرم رفتم انستیتو.. صبح زود رفتیم و دستور عکس رنگی رو گرفتیم و قرار شد ساعت 10 اولین نفری باشم که عکس میگیره. تا 10 منتظر شدیم و رفتیم بخش تصویربرداری... کمی معطل شدیم و بالاخره آقای دکتر که یه پیرمرد دوست داشتنی بودن آمدن و کمی بعد صدام کردن. همون طوری که قبلن گفتم عکسی که تو بیمارستان جم گرفته بودم بسیار خاطره بدی تو ذهنم به جا گذاشته بود ولی بهم اطمینان داده بودن که اینجا اونطور نخواهد بود. با وجود این خیلی میترسیدم چون اصلن مسکن نخورده بودم.... گان یکبار مصرف صورتی رو پوشیدم و کلاه صورتیش رو سرم کردم. خانم دستیار تخت رو با الکل تمیز کرد و روی تخت فلزی دراز کشیدم.
سلام ندا جون خوبی عزیزم اصلا نامید نشو که این تایپیکو ادامه ندی مطمین باش اطلاعات خوبی رو کسانی که مثل شمان میدی خیلی دعا خیرت میکنن

امروز فهمیدم پرولاکتین یعنی چی ... سر سینه ام ترشح دارم باید برم دکی ولی مگه وقت میدم همشون منو حواله میکنن بعد از عید

ایشاا.. یه روز میای خبر نی نی دار شدنتو تو این تایپیک میدی

راستی ندا جون تو الان جلوگیری میکنی یا در حال اقدام؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام مهدیای عزیزم... منمون عزیزم انشالله شما هم به زودی بیای و خبر نی نی خوشملتو بهمون بدی! عزیزم من از بعد خونریزی اسفندماهم باید اقدام کنم... پرولاکتین رو شاید از هر دکتری بخوای برات آزمایش تعیین یطحش رو بنویسه... یه دکتر زنان معروف هم نباشه مهم نیست... پیش ماما هم میتونی بری به نظرم...
سلام دوست جونا
منم رحم دوشاخ دارم با سپتوم دوسال ونیم تواقدامم ویه سقط تو هفته شش داشتم منم باید عمل کنم

وحیده جونم ایشالله عمل موفقیت امیزی داشته باشی
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
سلام باد عزیز وقتی نوشته هات رو خوندم گفتم این دختر عجب دلی داشته که تو اون شرایط آب وهوای رفته تهران وعمل کرده ... ما همینجا تو شهر خودمون می خوایم عمل کنیم کلی بساط داریم چه برسه که شما راه دور بودین ... انشالله سال نو خبر های خوبی بشنوم ازت
ممنون از سایر دوستان mm6 عزیز که قوت قلب می دی من رو ... به همسرت دلگرمی وروحیه بده مطمئنم خبرهای خوبی ازت خواهم شنید.
نیلوفرجان احتمال اینکه من هم رحمم بجز سپتومی که داره دوشاخ هم باشه هست دکترم می گه تا لاپاراسکوپی نشی نمی شه گفت ... نیلوفرجان یک توصیه هم دارم اگر سنت بالای سی سال هست و از ته دل نی نی می خوای زودتر عمل کن ... البته تو همین نی نی سایت خیلی ها بودن بارحم دوشاخ و سپتوم حامله گی شون به سر انجام رسیده اما خوب همه ی اینها به اندازه ی سپتوم بر می گرده ... مثلا رحم من جوری است که اصلا جای برای جنین نداره! وتو این سی سال عمرم اصلا متوجه نشده بودم تا اینکه عکس رنگی گرفتم ...
وحیده جون من 21سالمه منم با عکس رنگی متوجه شدم سپتومم خیلی بزرگ نیست کوچولوئه

خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
سلام نیلوفر و ندا جون خوبین

من که همش در حال گشتوگذارم تو این نت

ندا میگن باید ستی اسکن بگیرم برا پرولاکتین مطمین نیستما ولی یکی از علایمش ترشح سر سینه هاس ک من دارم

ببیخشیدا من همیطور بیربط میام اینجا ولی واقعا میخوام و دوستدارم مشکل دوستامو زود ببینم حل شده به خاطر همین میام اینجا

ایشا.. با اولین اقدام مامان بشی و همینطور بقیه دوستانی که نی نی میخوان صحیح سالم انشاا..
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام به دوستای خوبم! نیلوفرجون اگه نظر چند تا دکتر بر اینه که عمل کنی بکن. من خیلی مشورت کردم و فقط یک نفر با توجه به عکس رنگیم که نشون میداد به خاطر بارداری شاخ چپ رحمم بزرگتر شده، بهم گفت اگر عمل نکنی باید هفت، هشت بار باردار شی و هی سن سقطهات میره بالاتر تا در نهایت بتونی بچه رو تا ماه 8 نگه داریی که زنده بمونه.... که به نظر من وحشتناک بود...