2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 40 پست
 اره حرف بدی نزدم داداشم دور شده پدرمادرمنم ادمن دورهم بودنو میخان اون میخاد خونوادش جمع شن همه ...

حق با شماست  ..بعضی از دخترا ازدواج ک میکنن پسرو میبرن کلا و فک میکنن فقط خانواده خودش خوبن  اینجا پسر باید جلوش وایسه بگه منم نیاز دارم ب دیدن و رفت و آمد خانوادم 

دختر جنگجو 💪🏻👸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی آبگوشت دوست نداشته کباب سفارش داده؟ بعد شما جلو همه این حرف رو زدین خجالت کشیده؟  شاید مت ...

فکر میکنم فکرکرده تیکه انواختم اما من خیلی جاهارو از خونواده شوهرم بخاطر شوهرم گذشتم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 
فکر میکنم فکرکرده تیکه انواختم اما من خیلی جاهارو از خونواده شوهرم بخاطر شوهرم گذشتم 

حالا اشکال نداره یا براش توضیح بدین شوخی دوستانه بود یا اینکه شما هم یه مدت سمتشون نرین ولی اگر اومد سمت شما ، شما با روی باز ازش استقبال کنید یعنی با زبان بی زبانی بهش فهموندین من مشکلی ندارم با تو . 

عزیزم شاید شوخی کوچیک شما برا اون بزرگ بوده بعضی وقتا ناخاسته عزیزامونو ناراحت میکنیم و اینکه من خودم به عنوان یه عروس دوست دارم اگه قراره انتقادی دررابطه با رفتارم بشه به خودم بگن نه به شوهرم میتونی بری و با عروستون حرف بزنی خواهر و خواهر هم با هم بحثشون میشه شماهم برو اگه دیدی خیلی به دل گرفته عذر خواهی کن چه اشکالی داره اونم عضو خانوادته اگرم حق با شما باشه از حقت دفاع کن عزیزم

هیچی ناهار ابگوشت داش مامانم همه بودیم بعد من با لبخند گفتم عع چرا جلو شمادوتا کوبیده اس  همین ...

احتمالا چیز دیگه ای هست، شاید کسی پشت سرت حرفی زده

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

یعنی کباب کوبیده بود

یا کوبیده ابگوشت؟

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

اسی جان به نظرم به برادرت که با هم صمیمی هم هستید بگو که منظوری نداشتی و به چشم خواهر میبینیش. 

حتما بهش میگه و رفع کدورت میشه

کلا با خانم برادر نمیشه مثل خود برادر یا خواهر شوخی کرد‌ . چون هرکی یه اخلاقی داره و بعضی وقتا بر اثر سوء تفاهم قطع رابطه پیش میاد که خیلی آزار دهنده س

جلوی برادرت به همسرش پیامک بزن که عزیزم متاسفم که ناراحت شدی یا خجالت کشی. من منظور بدی نداشتم

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید. 

عزیزم شاید شوخی کوچیک شما برا اون بزرگ بوده بعضی وقتا ناخاسته عزیزامونو ناراحت میکنیم و اینکه من خودم به عنوان یه عروس دوست دارم اگه قراره انتقادی دررابطه با رفتارم بشه به خودم بگن نه به شوهرم میتونی بری و با عروستون حرف بزنی خواهر و خواهر هم با هم بحثشون میشه شماهم برو اگه دیدی خیلی به دل گرفته عذر خواهی کن چه اشکالی داره اونم عضو خانوادته اگرم حق با شما باشه از حقت دفاع کن عزیزم

عزیزم شاید شوخی کوچیک شما برا اون بزرگ بوده بعضی وقتا ناخاسته عزیزامونو ناراحت میکنیم و اینکه من خود ...

عزیزم شوخی بدی نکردی برو و دلیل رفتارشو بپرس و صداشم ضبط کن اگه فردا یچیزی گردنت بندازه صداشو داشته باش 

و بهترین کار اینه با بقه زن داداشات رابطه خیلی خوبی داشته باشی ولی با ایشون یه مدت کوتاهی رابطت خوب باشه  مثه خودش رفتار کن شاید برادر شما تعریف شمارو داده و اون حسادت کرده چون با داداشت صمیمی بودی