2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 40 پست
چه شوخی کردی ؟؟ ببین به نظرم با زن داداش رابطه محترمانه بهتره تا صمیمت

هیچی ناهار ابگوشت داش مامانم همه بودیم بعد من با لبخند گفتم عع چرا جلو شمادوتا کوبیده اس 

همین 

اینو رفته گفته جلو داداش بزرگت خجالت کشیدم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی تو بگو تا بگم

هیچی ناهار ابگوشت داش مامانم همه بودیم بعد من با لبخند گفتم عع چرا جلو شمادوتا کوبیده اس 

همین 

اینو رفته گفته جلو داداش بزرگت خجالت کشیدم 

هیچی ناهار ابگوشت داش مامانم همه بودیم بعد من با لبخند گفتم عع چرا جلو شمادوتا کوبیده اس  همین ...

چقدر زود رنجه 

توهم برات مهم نباشه بذار همون بهتر قطع رابطه باشین

ای وای بر این صبر بی صدای ما…
هیچی ناهار ابگوشت داش مامانم همه بودیم بعد من با لبخند گفتم عع چرا جلو شمادوتا کوبیده اس  همین ...

😐😐 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
حرف بدی نزدی ک این دنبال بهانس ولش کن بره ب درک 

اره حرف بدی نزدم داداشم دور شده پدرمادرمنم ادمن دورهم بودنو میخان اون میخاد خونوادش جمع شن همه توعیدا 

جشنا 

مانمیخایم پدرنادرمن نمیخان بچه هاشون سر موقع باشن خونه

دنبال بهانه که رابطه رو کم کنی 

خواهردیگم کرج دورازما 

دوتاداداش دیگم کلا کم حرف ساکتن 

همین داداشم بودکه صمیمی بودیم 

چقدر زود رنجه  توهم برات مهم نباشه بذار همون بهتر قطع رابطه باشین

قطع ارتباط با برادرم میشه 

وقتی روی حوش نشون نداد نمیتونم برم خونش 

یعنی آبگوشت دوست نداشته کباب سفارش داده؟ بعد شما جلو همه این حرف رو زدین خجالت کشیده؟  شاید مت ...

مگه کوبیده ابگوشت رو نگفت؟ 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂