2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله جوراب میفروشه میگیره دستش راه میره شوهرش فوت شده

جوراب میخره ده تومن میفروشه پنجاه تومن همه ام دلشون میسوزه میخرن ازش ....،کدوم مغازه داری چهار برابر سود میگیره؟!مالیات نمیدن،سرمایه ای هم درگیر نکردن،البته گل فروش‌های سرچهارراه هم همینن،گل میخرن شاخه ای ۵تومن میفروشن بیست تومن 

بنظرم لوازم آرایشی خوب نیست اصلا چون کسی اعتماد نمیکنه از لحاظ سلامت محصول من چیزی که دیدم اونایی ک ...

کرم ، ماسک ، دستمال مرطوب ، رژ لب ، ریمل‌ ، اینا هم خوبن

جوراب میخره ده تومن میفروشه پنجاه تومن همه ام دلشون میسوزه میخرن ازش ....،کدوم مغازه داری چهار برابر ...

نه اتفاقا خودم همیشه ازش خرید میکنم و چندباری هم تو بازار دیدمش جورابش 15 هزاره روزی بالای هشت جین میگه فروش داره

نه اتفاقا خودم همیشه ازش خرید میکنم و چندباری هم تو بازار دیدمش جورابش 15 هزاره روزی بالای هشت جین م ...

خدا برکت بده به کارش ،منصف هست ولی من دیدم خیلی ها رو که به قیمت گزاف میفروشن،از اینایی که مظلوم نمایی میکنن واسه فروش رفتن جنسشون خوشم نمیاد 

خدا برکت بده به کارش ،منصف هست ولی من دیدم خیلی ها رو که به قیمت گزاف میفروشن،از اینایی که مظلوم نما ...

من خودم اینجوری می همسایه شما منصف ببینم قطعا ازشون خرید می کنم ولی از گرون فروشا و مظلوم نماها اصلا 

خدا برکت بده به کارش ،منصف هست ولی من دیدم خیلی ها رو که به قیمت گزاف میفروشن،از اینایی که مظلوم نما ...

نه هیچ وقت گرون نمیده معمولاً زیر قیمت مغازه هم میده خدا بهش بیشتر بده چندتا یتیم داره 

کار عار نیست ولی دست فروشی یه کار فصلی هست الان مصنوعات فلزی یا طلا سازی یاد بگیری بازارش خوبه

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد