2777
2789
عنوان

ژل گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 113957 بازدید | 52 پست
من به لبام یک سی سی زدم اونقد مشخص نبود ... باز گونه حجم بیشتری داره 

نه اصلا،فقط چند روز ورم داشت امروز ک رفتم سرکار انقد عادی بود ک حتی یک نفر هم متوجه نشد،خودم هم میگم اندازه دو تا فندق کوچیک در اون حد زیر پوستم حس میکنم هر دو طرف،خود دکتر گفت یک و نیم سی سی کامل صورت رو پر می‌کنه اما تابلو نیست ولی فکر نمی‌کردم ک انقد جذب بشه ک حتی خودم هم تغییری نبینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه ورم نداره که بخواد سه چهار روز طول بکشه ؟ دکترت نگفت برا شارژ کی بیای

چرا صورت من خیلی ورم کرده بود،اصلا در مورد شارژ صحبت نکرد دکتر،گقت اگه خواستی چند ماه دیگه بیا دوباره بزن

بی حسی پماد زد یا امپول ؟ مال من نه ورم کرد نه درد 

پماد...خیلی هم درد داشت.صورتم هم کلا چهار روز ورم کرده بود پف خیلی زیاد...ولی خب چون متخصص هست و مطبش هم شلوغه اعتماد کردم ...گفتم ورم بخوابه خب یه تغییری میکنم واقعا خب سه و نیم دادم زور داره هیچ تغییری نکردم حتی ب مامانم اینا نگفتم وقتی دیدن اصلا نفهمیدن

پماد...خیلی هم درد داشت.صورتم هم کلا چهار روز ورم کرده بود پف خیلی زیاد...ولی خب چون متخصص هست و مطب ...

🤪دست دکتره چی بد بوده پس .. امروز رفتم ژل لبم و شارژ کنم یه بنده خدایی پنج سی سی همه جاش و تزریق کرد دریغ از یه ذره ورم 

🤪دست دکتره چی بد بوده پس .. امروز رفتم ژل لبم و شارژ کنم یه بنده خدایی پنج سی سی همه جاش و تزریق کر ...

همونجا ورم نکرد فردا صبحش ورم کرد چند روز ورم داشت ک ماسک میزدم...الآنم ب منشی دکتره پیام دادم میگه بار اول ژل جذب میشه دیگه،یک و نیم سی سی خیلی کم بوده ک انتظار تغییر داری،چند بار باید بزنی تا یه کم بمونه تو بدنت 😠