2777
2789
عنوان

ژل گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 113957 بازدید | 52 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پماد...خیلی هم درد داشت.صورتم هم کلا چهار روز ورم کرده بود پف خیلی زیاد...ولی خب چون متخصص هست و مطب ...

سلام منم انجام دادم ۳ روزه وخیلی پشیمونم این ورم کی میخوابه به نظرت گردو قلمبه شدم😭😭😭

نه اینجوریام نیست ... چند روز دیگه مشخص تر میشه خودت ماساژ بده ... منم لبم اول مشخص نمیشد اما چند رو ...

ععزیزم من میخوام برای گونه و چونم ژل بزنم تازه دماغم رو عمل کردم ۲ ماه میشه به نظرت ایرادی نداره؟ 

نه اصلا،فقط چند روز ورم داشت امروز ک رفتم سرکار انقد عادی بود ک حتی یک نفر هم متوجه نشد،خودم هم میگم ...

منم هر طرف یک سی سی زد تا سه روز اول تغییر زو حس میکردم بعد چهار پنج روز کامل داره جذب میشه انگار ن انگار شما چیکار کردین بعد ی مدت بهتر شد یا که نه؟

سلام منم انجام دادم ۳ روزه وخیلی پشیمونم این ورم کی میخوابه به نظرت گردو قلمبه شدم😭😭😭

سلام خوبید

ببخشیدمیشه بگید شما ژل تزریق کردید خوب شده بالاخره یا همونجوری مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان راضی هستید؟؟؟؟؟؟؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
منم هر طرف یک سی سی زد تا سه روز اول تغییر زو حس میکردم بعد چهار پنج روز کامل داره جذب میشه انگار ن ...

سلام خوبید

ببخشیدمیشه بگید شما ژل تزریق کردید خوب شده بالاخره یا همونجوری مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان راضی هستید؟؟؟؟؟؟؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
ععزیزم من میخوام برای گونه و چونم ژل بزنم تازه دماغم رو عمل کردم ۲ ماه میشه به نظرت ایرادی نداره؟&nb ...

سلام شما تزریق کردید؟ خوب شده ؟ الان راضی هستید؟؟؟؟؟