2777
2789
عنوان

وای چرا نمیتونم ی تصمیم درست بگیرم

376 بازدید | 21 پست

هووف موندم تو دوراهی ،عجب گیری کردم🤦‍♀️

نمیدونم به حرف خانوادم گوش بدم ،به حرف عشقم گوش بدم ،یا چیزی ک عقلم میگه انجام بدم😔🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادم میگن درستو بخون ،ی شغلی پیدا کن تلاشتو بکن خودتو بکش بالا ،ماهم حمایتت میکنیم و بعدش باهم رده خودت ازدواج کن

عشقم میگه درستو بخون اما وقتی ازدواج کردیم رهاش کن ،برو ی هنر مثل ارایشگری یاد بگیر ک درامدش هم زیاده و هم سختت نیست چون خونت هم کنارته

اما خودم میگم درسمو ادامه بدم چون سال کنکورمه یکم بیشتر تلاش کنم بعدش ک هدفم معلمی هست برسم و بعدش ازدواج کنم و تو بیکاری هام هم سراغ ارایشگری میرم با کسی ک دوسش دارم هم ازدواجم و میکنم 

اما عشقم متاسفانه با درس موافق نیست خودم میگم اگه بیشتر تلاش کنم میفهمه ک قصدم جدیه و مانع نمیشه

قضیه به جز این چیز دیگه ای هم هست

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز

میترسم فردا مشکل شه ،عشقم گفته اگه مشکلی پیش بیاد نمیزارم سر کار بری ،چون ب قول خودش میگن مگه مرد غیرت نداره ک زن بره سر کار ،میگه با درس خوندن مشکلی ندارم با سر کار رفتنت مشکل دارم

هم اینکه ایشون شرکت سر کار میرن و دیپلم دارن ،میترسم فردا اختلاف به خاطر لین پیش بیاد زندگیمون و مردم دخالت کنن

قطعا اول عقل بعد خانواده عشقم که هیچ

خب با سر کار رفتنم مخالفه موندم چطور راضیش کنم

دوست ندارم تو جامعه منو ضعیف ببینن ،دوست دارم مستقل باشم چیزی ک اون نمیخواد

اون دوست داره زنش فقط خونش باشه و زنانگیش رو انجام بده

خودت عقل داری فکر داری بشین بسنج ببین کدومش بیشتر نفع داره واست 

عقل خودم میگه گوشیو کلا خاموش کن سمتش نرو بشین درستو بخون هر چند هم سخت اما من تحملش رو ندارم نمیتونم ازش دور باشم

از طرفی هم دلم سر کار رفتن و درس خوندن میخواد

عقل خودم میگه گوشیو کلا خاموش کن سمتش نرو بشین درستو بخون هر چند هم سخت اما من تحملش رو ندارم نمیتون ...

میتونم بپرسم اگه شخصی نیس خانواده چی میگن عشقت چی میگه؟

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
بالاتر جواب یکی از تاپیک ها نوشتم عزیزم

تو حق انتخاب  داری اگه دوست پسرته دکمشو بزن. جوری زندگی کن دلت میخواد فردا پشیمون نشی 

اگه نامزدته. بگو من دوست دارم برم سرکار آزاد باشم و... در غیر اینصورت. کات

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد

با این مرد که دقیقاً نقطه مقابل توئه و مخالف درس و کارت هست. ازدواج کنی عمرت بفنا رفته و آرزوهات دود شده رفته...‌‌

بشین ور دل خونوادت بچسب ب زندگیت

مطمئن باشید اگر ازدواج کنید با این آدم حتماً ب مشکل می خورید

این مردا ک زارتی رگ غیرتشون باد میکنه تورو از تحصیل و کار محروم می کنه هیچ ، فردا ب بیرون رفتنت گیر میده و رابطه ات با خونواده ات رو بهم میزنه و شک نکن که پشیمون میشی چون مردی که ب علایق و آرزوی عشق و همسرش بی اعتنا باشه بنداز تا جایی دستت میرسه

کشیدم که میگم

هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!
با این مرد که دقیقاً نقطه مقابل توئه و مخالف درس و کارت هست. ازدواج کنی عمرت بفنا رفته و آرزوهات دود ...

هم اینکه میگن من موافقت میکنم اما خانوادم تو خواستگاری مخالفت کردن چی؟بلاخره اونا صلاحمونو میخوان ،بهشون گفتم اگه خودت واقعا بخوای خانواده هیچ دخالتی نمیتونن بکنن