2777
2789

ن 

من رشته ام روانشناسی هست 

دوشخصیتی کسی هست ک بخاطر آسیب های روحی شدیدی ک دیده دارای دوشخصیت با خصوصیات مجزا و معمولا مخالف هم شده و شخصیت اصلی از اون دومی باخبر نیست ولی اون یکی باخبره

آنقدر باهم فرق دارن گاهی دست خط ها و اخلاقای کاملا متفاوت دارن برای درک بهتر میتونی فیلم پنجره مخفی ک جانی دپ بازی کرده یا فیلم شکافته رو ببینی 

شخصیت مرزی ینی طرف یجورایی دمدمی مزاجه ی لحظه خوبه یهو بد میشه خودشم نمیدونه چرا 

نوسانات خلقی و روحی زیادی داره واس آشنایی با شخصیت مرزی فیلم مادام بوواری میتونی ببینی ک شخصیت مرزی بود خ شدید شد اخرش مرد 

و اینک راحت ب کسی برچسب نزن گاهی طرف خسته است معنی اش این نیست ک حتما مرزی هست تشخیص با روانپزشک یا روانشناس بالینی هست گلم چون سالها درسشو خوندن ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بفرمایید عزیزم

ببخشید ، داداش کوچیکم‌ ۱۸-۱۹ سالشه تقریبا از ۱۵ سالگیش عاشق یک زن بیوه که دفتر بیمه داشت شد ،

که ازش خیلی سنش‌ بزرگ بود یجورایی‌ غیرممکن بود خیلی عاشقشه به دختره گفته ولی اون همیشه اینو ردش کرد عشق شدیدی داره و سالها چشمش‌ بهش افتاده اصلا دست ور نمیداره ، الان یکساله خیلی عوض شده رفتارش فکرش روحش همه چیزش ، خیلی نگرانم باهام حرف مییزد میگفت خواهر میخوام دیگه با خودکشی کارمو‌ تموم کنم 💔😭😭😔 مثلا میبینی یهو میگه میخنده فعالیت میکنه به باشگاه میره بیرون میره با دوستاش پیش بابام به کار میره ، بعد یهویی عوض میشه گوشه گیر میشه ، ساکت حتی نمی تونه به کارش باشگاهش‌ بره ، همش یه جا میشینه‌ فقط به فکر میره غمگین میشه از ته دل نفس میکشه ، خشن میشه عصبی میشه خواهش میکنم کمک کنید نظرتون چیه ؟ 🙏🏻😔 الان که اینجا گفتی شخصیت مرزی ینی طرف یجورایی دمدمی مزاجه ی لحظه خوبه یهو بد میشه خودشم نمیدونه چرا ، ۹۰٪ شبیه اینه

ببخشید ، داداش کوچیکم‌ ۱۸-۱۹ سالشه تقریبا از ۱۵ سالگیش عاشق یک زن بیوه که دفتر بیمه داشت شد ، که ...

بیشتر علائم افسردگی رو داره چون حرف از خودکشی هم زده 

اطلاع دارین ک با اون خانم تا چ حدی رابطه داشته و اینک الان باهم هیچ ارتباطی ندارن؟

چون علاقش غیرعادیه هم سنش کم بوده ۱۵سالگی هم اون خانم بیوه بوده رابطه برادرت با مادرتون چجوریه؟

اینارو اگ بری پیش روانشناس ازتون میپرسه حتما ی مراجعه حضوری برین پیش مشاور خانواده یا روانشناس

روانپزشک معمولا دارو میدن اول پیش روانپزشک نرین اگ وضعیت برادرت خ شدید بود میفرستن پیش روانپزشک ک دارو بنویسه

ببخشید ، داداش کوچیکم‌ ۱۸-۱۹ سالشه تقریبا از ۱۵ سالگیش عاشق یک زن بیوه که دفتر بیمه داشت شد ، که ...

درمورد خودکشی اگ حس میکنی داره جلب توجه میکنه ک زیاد گیر ندین بهش ولی اگ نگرانی واقعا اقدام کنه سعی کنین تنها نباشه بیشتر تو جمع خانواده باشه هرجوری هست قبولش کنین سرزنشش نکنین یا بحث و دعوا 

بیشتر علائم افسردگی رو داره چون حرف از خودکشی هم زده  اطلاع دارین ک با اون خانم تا چ حدی رابطه ...

با زنه رابطه ای نداشته میخواسته تازه شروع کنه ولی ردش کرد دیگه نخواست هیچ وقت اینو‌ نخواست با مادرش عالیه ولی با پدرش خوب نیست ، روانشناس رفتیم گفت احتمال علائم دوقطبی و مرزی هست‌ ، روانپزشک قرص داد خورد درست نشد یکم خوب میشد بعد دوباره بدتر ، قرص هلی روانپزشک رو گذاشت کنار 

درمورد خودکشی اگ حس میکنی داره جلب توجه میکنه ک زیاد گیر ندین بهش ولی اگ نگرانی واقعا اقدام کنه سعی ...

کلا اهدافش هدف هاش جوونیشو‌ گذاشته کنار و فقط به فکر مرگه 

با زنه رابطه ای نداشته میخواسته تازه شروع کنه ولی ردش کرد دیگه نخواست هیچ وقت اینو‌ نخواست با مادرش ...

پیش فقط،ی روانشناس نرین اگ چنتا تشخیص واحد دادن اونوقت قبول کنین چون بعضی اختلالها علائمشون خ شبیه ب همدیگه هست 

خودتونم میتونی تو گوگل بخونی اطلاعات داشته باشی درباره شرایط برادرت 

اون چیزی ک حالشو بهتر میکنه حمایت خانواده و محبت اصیل و واقعیه ینی زبونی نباشه بهش بگو ک تو هرجور ک باشی برای ما عزیزی هرکاری بکنی بازم جزو خانواده ای و دوستت داریم 

بهش تو خونه مسئولیت هم بدین ک عزت نفسش بیشتر بشه 

اکثر پسرها اینجور عشق اولیه رو تجربه میکنن تا سن بالا هم فراموشش نمیکنن 

اگ برادر بزرگتری دارین ک زندگی موفقی داره غیر مستقیم اونو الگوش قرار بدین مثلا باهاش بیشتر رفت و آمد کنه 

ن من رشته ام روانشناسی هست دوشخصیتی کسی هست ک بخاطر آسیب های روحی شدیدی ک دیده دارای دوشخصیت با خصوص ...

سلام عزیزم

من یه سوالی دارم درباره این اختلال مرزی میتونم بپرسم ازتون؟

تینا tt