2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو ناامیدی خدا برات یه دروازه باز می‌کنه که خودتم توش میمونی برای من پیش اومده،امیدت به خدا باشه همی ...

میشه برام دعا کنی بتونی بدهی مردم بدیم شوهرم بره سرکارش زندگیم حفظ شع 

شاید ب صلاحت نیست شاید هنوز وقتش نشده شایدم باید رهاش کنی تا اتفاق بیفته 

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
چه نذری کنم راهنمایی میکنی

ببینید نذر میتونه هزار صلوات و یک بار ختم قران باشه 

یا میتونه دورکعت نماز حاجت ب همراه ۳۱۳ صلوات و سوره انا فتحنا باشه 

اقای مجتهدی میگن ک من هر موقع کارم گیر میکرد ب مادر امام زمان متوسل میشدم چون ایشون مادر امام وقت من هستن ب اقا میگن پسرم ایشون ب من متوسل شدن حاجتشون رو بده و همیشه تو قنوت نمازاتون دعای سلامت اقا رو بخونین چون نود تا چیز گیرتون میاد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز