خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
یعنی این علائم ممکنه همون ماه اول اخه یجای خوندم گفته بود باید چن ما بگذرع
نه شکم من از هم ن اول باد کرده بود
علائم دیگم داشتی من جدیدا خیلی غذا میخورم بی حالمم دور نافم بعضی وقتا تیر میکشه هم
علایم پریودی داشتم اما شدید ترش
درد سینه شدید
تیر کشیدن پهلو
نافمم تیر میکشید
خیلی هم گشنم میشد تا هفته ۶ همینارو داشتم