2777
2789
عنوان

مادر شوهر

296 بازدید | 36 پست

سلام

امروز ساعت ۱ ظهر رفتیم خونه مادر شوهرم از شانس شوهرم معده درد گرفته بود (که بخاطر عفونت هست پارسال رفته بودیم اندوسکوپی دکتر گفت باید سال دیگه هم بیای و دقیقا الان شده یک سال و بخاطر رعایت نکردن شوهرم و نخوردن به موقعه ی قرصا دوباره دردش شروع شد)

از همون لحظه که شوهرم منو گذاشت اونجا و خودش رفت مادر شوهرم شروع کرد پیش جاریم گفت پسرم خیلی ضعیف شده هیچی نمیخوره بخاطر تغذیه ی نامناسب این طور شده به من هی میگفت اینو براش تو خونه درست کن اونو درست کن

من هی میگفتم هفته ی پیش ازمایش داده هیچیش نیست فقط دکتر گفت ویتامین دی بدنش کمه وای مگه زیر بار میرفت میگفت نه پسرم کم خونی داره ضعیف شده

تا غروب ادامه داد که پسرم صبحونه نمیخوره ناهار نمیخوره واسه ی همون ضعیفه

حالا من همیشه غذا میزارم سعی میکنم متنوع هم باشه همه جوره هم حواسم به شوهرم هست

بعدش رفتم تو آشپزخونه شنیدم مادر شوهرم داشت به جاریم میگفت اشتباه کردم گذاشتم پرندشو بیاره اینجا یعنی پرنده منو میگفت

خیلی ناراحت شدم بخدا من از گل نازک تر بهش نگفت تا حالا ولی آخه زن تو چکار داری مگه پسرت برای من کلی غصه درست کرد من به تو گفتم که حالا توی خوردنش دخالت میکنی

درکل خانما داشت بهم میگفت پسرم بردی به اسارت گرفتی

من چیکار کنم بنظرتون زیادی بزرگش کردم ؟

هیچی

به خودت نگیر

باهاش همراهی کن بگو اره بخدا خیلی بد غذا شده

رعایت نمیکنه

قرصهاشو نمیخوره

منم هرچی میپزم درست و حسابی نمیخوره

شما بهش بگید رعایت کنه

بعدشم راحت بشین تماشا کن

هرچی هم گفت بگو حق با شماست 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میگفتم دکتر گفته مشکلش مال امروز و دیروز نیست

بچه گیش تغذیه نامناسب داشته الان تو بزرگ سالی داره خودشو نشون میده

اینو بگو جلو جاریت هم بگو که دهنشو برا همیشه ببنده

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

یه بار دیگه که اینجوری گفت،پاتو بنداز رو پات بگو

اره هیچی نمیخوره بدغذا شده بنظرم تو غذا درست کنی بیاری بهتر بخوره

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

همه مادرشوهرافکرمیکنن پسراشون ضعیفن ولش کن اهمیت نده کارخودتوانجام بده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اصلا به روی همسرت نیار که حرص و جوش برای معده اش بدتره

دو راه داری یا زنگ بزنی همین حرفارو بهش بگی و ناراحتیتو ابراز کنی

یا یه مدت نری خونه اش و سرد برخورد کنی باهاش

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
زیادی بزرگش نکردی خیلی قشنگ و مستقیم گفته به شوهرت نمیرسی و چیزی بهش نمیدی بخوره

وای دمت گرم اره دقیقا

جونمو به لبم رسوند شام نخورده زنگ زدم به شوهرم گفتم ۵ دقیقه دیگه بیا منو ببر