2khtare_zemestan مدیر استارتر عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 7602 عنوان من خیلی تغییر کردم 260 بازدید | 11 پست خیلیدیگه واسه نبودن کسی گریه نمیکنمدیگه به عشق دیدن کسی بیرون نمیرمدیگه خندیدن بلد نیستمدیگه شوخی نمیکنمدیگه دنبال متن عاشقانه نیستمدیگه آنلاین بودن کسی برام مهم نیستدیگه نگران کسی نمیشمدیگه منتظر پیام نیستمخستم...مرگ احساسم مبارک پسرم همه دنیام 😘💋💕 1401/11/12 | 15:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2khtare_zemestan مدیر استارتر عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 7602 این متنو اردیبهشت سال ۹۸ نوشتم ولی در اصل مدا نشده بودم هنوز فقط دعوامون شده بود ولی الان با پسرم جدا زندگی میکنم یکساله اقدام کردم برای جدایی پسرم همه دنیام 😘💋💕
باقلواgerdoiiiii عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 4842 این متنو اردیبهشت سال ۹۸ نوشتم ولی در اصل مدا نشده بودم هنوز فقط دعوامون شده بود ولی الان با پسرم جد ... خونه رو به اسمت زد؟چطوری قانعش کردی برایت شادی دم کرده ام بخند و یک فنجان دعا مهمان من باش❤🍵
2khtare_zemestan مدیر استارتر عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 7602 خونه رو به اسمت زد؟چطوری قانعش کردی بیشترشو خودم داده بودم اون یه ماشین فروخت ک وام گرفتم براش خریدم پسرم همه دنیام 😘💋💕
2khtare_zemestan مدیر استارتر عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 7602 خونه رو به اسمت زد؟چطوری قانعش کردی این چیزایی که نوشتمو از خودم دراوردم قوه ی تخیلم بود دراصل اون منو طلاق نمیده بخاطر اعتیادش دارم جدا میشم پسرم یکسالش بود ک فهمیدم اعتیاد داره یه بارم فرصت دادم ترک کنه نتونست الانم دوست دختر داره پسرم همه دنیام 😘💋💕
liongirl عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 381 اینجاست که تازه زندگیمون شروع میشه😎 هیچ چیز قوی تر از مهربانی نیست🙂🍃...
باقلواgerdoiiiii عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 4842 این چیزایی که نوشتمو از خودم دراوردم قوه ی تخیلم بود دراصل اون منو طلاق نمیده بخاطر اعتیادش دارم جدا ... الهی🥲من خودمم بخاطر اعتیادش جداشدم اونم موادصنعتی میزد برایت شادی دم کرده ام بخند و یک فنجان دعا مهمان من باش❤🍵