2777
2789
عنوان

دوست پ..م

| مشاهده متن کامل بحث + 5154 بازدید | 226 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی حس میکنم یکم خودشیفته هست این آقا پسر زیاد بهش رو نده غرورت رو حفظ کن تا ببینم چی میشه 😁❤️

نه خودشیفته نیست 

بخدا نمیفهمم چیکار کنم دارم دیوونه میشم اینقدر گریه میکنم که میخوام کور بشم 

اها پس اون عاشق نیست و ادمی که که تو اولین بار عاشق نشه دیگه هم عشق نمیشه بهش فکر نکن اگر هم دانشگاه ...

دفعه دوم که همو دیدیم خودش برام اهنگ عاشقانه میخوند با اهنگی که پخش میشد و نگام میکرد برام میخوند که نزدیک بود تصادف کنیم😅

و بهم گفت نمیخوای بوسم کنی 

نه خودشیفته نیست  بخدا نمیفهمم چیکار کنم دارم دیوونه میشم اینقدر گریه میکنم که میخوام کور بشم& ...

گریه چراااا

دقت کن برای هیچ پسری نباید اشک ریخت خصوصا که اونم از رفتارش سر در نمیاری 

بیا اصلا امتحان کنیم یه روز یکم کمتر پیش قدم بشو و پیام بده ببین چطور جوابت رو میده 

همین حرکت کوچیک هم یه تلنگره میفهمی چقدر براش مهمی 

چون بعضی پسرا بروز نمیدن رفتارشون رو ببین عکس العملش چیه

جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا 
دفعه دوم که همو دیدیم خودش برام اهنگ عاشقانه میخوند با اهنگی که پخش میشد و نگام میکرد برام میخوند که ...

خوب این که دلیل نمیشه همه پسرا به همه دخترا همین کارو میکنن مهم اینه که واقعا پیگیرت باشه و مدام بهت لفکر مثل خودت که الان میگی دایم بهش فکر میکنم

گریه چراااا دقت کن برای هیچ پسری نباید اشک ریخت خصوصا که اونم از رفتارش سر در نمیاری  بیا اصل ...

دفعه اول که همو دیدیم من از یه چیزی نراحت شدم و وقتی رفتم خونه باهاش سرد برخورد کردم

و خودش مدام زنگم میزد و گفت میخوام بیام دوباره ببینمت و قربون صدقه ام میرفت