2777
2789
عنوان

دوست پ..م

| مشاهده متن کامل بحث + 5154 بازدید | 226 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادیه منم اوایل اشناییمون همینجوری بودم مدام گریه میکردم ک اگه یه موقع از دستش بدم چیکار کنم حال عجی ...

ما سر این قضیخ هرروز دعوا داریم همه اش بهش میگم خستم شده و….اخلاقتو درست کن 

اون به من میگه همیشه رفیقمی و ولت نمیکنم

ما سر این قضیخ هرروز دعوا داریم همه اش بهش میگم خستم شده و….اخلاقتو درست کن  اون به من میگه هم ...

دقیقا منم وقتی بهش میگفتم میگفت بخدا دوست دارم  منم میدونستم دوسم داره ولی باز یه استرسی به جونم بود

بیا فکر کنیم اینجوری نیست 😁 حس ششمم خوبه حس میکنم اسی هم خوشگله😍

بهم میگه همیشه که خودت خوشگلی و با استعدادی و خانوادت هم عالین 

خیلی هم دوسم داری 

هروقت خواستم ازدواج کنم قطعا کسیو انتخاب میکنم که این معیار هارو داشته باشه

و تو بیشتر از همه دوسم داری

حرفای عاشقانه بیشتر به هم بزنین تو روز هم زیاد با هم در تماس باشین یه مدت یه مدت زیادی که از صمیمیتت گزشت بعد و وابسته شد حرف ازدواجو وسط بکس و ارتباطت رو باهاش کم کن تا مجبور به ازدواج بشه

دقیقا منم وقتی بهش میگفتم میگفت بخدا دوست دارم  منم میدونستم دوسم داره ولی باز یه استرسی به جون ...

اون بهم میگه نمیخوام عاشق بشم 

و تورو هم دوست دارم به عنوان رفیق

میدونی من به این راضی نیستم دلم میخواد عاشقم بشه و منو به عنوان دوست دخترش ببینه 

به نظرت چیکار کنم

حرفای عاشقانه بیشتر به هم بزنین تو روز هم زیاد با هم در تماس باشین یه مدت یه مدت زیادی که از صمیمیتت ...

فقط منحرف عاشقانه میزنم اونم بعضی اوقات 

اون گفته فعلا نباید عشق باسه 

بهم میگه همیشه که خودت خوشگلی و با استعدادی و خانوادت هم عالین  خیلی هم دوسم داری  هروقت ...

اسی حس میکنم یکم خودشیفته هست این آقا پسر زیاد بهش رو نده غرورت رو حفظ کن تا ببینم چی میشه 😁❤️

جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا 
اون بهم میگه نمیخوام عاشق بشم  و تورو هم دوست دارم به عنوان رفیق میدونی من به این راضی نیستم ...

اها پس اون عاشق نیست و ادمی که که تو اولین بار عاشق نشه دیگه هم عشق نمیشه بهش فکر نکن اگر هم دانشگاه هست قطعا  اون جا هم داره و وقتی  میاد شهرستان فقط با تو هست واسه تفریح