2777
2789
عنوان

ی غلطی کردم خودمم موندم توش

388 بازدید | 13 پست

حدودا ۵ پیش دوستم  با یکی دوست بود  اما خانوادش که فهمیدن  دوستم قید پسر رو زد  چون خانوادش گفتن هیج جوره تو رو ب طرف نمیدیم اونم بار ها گفت که خیلی پس  خوبیه ولی خانادم نمیخوان منم نمیخوامش   بعد منم برا اشتی دادانشون اینا با پسر در ارتباط بودم سر ی قضایای دیگه تقریبا اشنامون بود الان دوستم یکی دیگه تو زندگیشع   از اون قضیه گذشت  گهگاهی سر درس و دانشگاه اینا حرف میزدیم  باهم  تا این که این اواخر ب خودم امدم دیدیم  هر شب داریم حرف میزنیم   من استوری اینا میزاشتم اون   ی چیزی میگفت بحث طول میکشید  یا  ی سوالی میپرسید حرف میزدیم  میترسم وابستش شم  واقعا نمی تونم برم ب دوست صمیم بگم  من از دوس پسر سابقت خوشم میاد چیکار کنم  هی میگم رو نمیدم حرف خاصیم نزدیگ که بزنم تو ذوق پسر ولی انگار  اونم  همینطوره  ب نظر من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکارو نکن بابا طرف اونو تفم کرده باشه انداخته باشه دور باز اگه بیاد سمت تو میشه دشمنت دوستت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با یه خداحافظی از هر دو طرف روحت رو ب ارامش دعوت کن هر کدوم برگشت اسرار کرد برو سمتش البته اگه دختره کسی تو زندگیش هست و شما مطمئنی این آقا رو نمیخواد

برای آرزوهایت بجنگ قبل از آن ک برده دیگران شوی
خدا شاهده اگه یه کلمه فهمیدم!!

😂😂قضیه اینه ی مدت از دوس پسر سابق دوستم خوشم میاد که ۵ سال پیش از دوستم جدا شدن چون خانواده دوستم نمی خواستنش دوستم گفت خیلی پسر خوبیه ولی بخاطر خاتوادم نمیخوامش   منم  باهاش در ارتباط بودم بخاطر اشتی دادنشون از همون موقع  گهگاهی  باهم چت میکردیم مثلا از دانشگاه و درس اینا

الان  دوستم یکی دیگه  تو زندگیشه  

و من احساس میکنم  از دوس پسر سابق دوستم خوشم میاد  و احساس میکنم اونم همینطور  چیز خاصیم نگفتیما ولی چندین شب پشت سر هم با بهانه های مختلف حرف میزنیم  و من اصلا پیام نمیدم که از سرم بپره ولی اون  هر بار پیام میده ی چی میگه 

ديگ جوابشو نده اگ خوب بود همون خانواده دوستت اکی میشدن😕

اخه اونا خیلی پر توقع بودن چون پدرش کارمند بود مسخرش میکردن میگفتن ما دخترمون ب اون نمیدیم مگه نه من تعریفشو از برادر خودم بار ها شنیدم  چون  باهم یجا کار میکردن 

دور انداخته کسی رو قبول نکن مگه آدم قطعیه

بخدا اصلا من بهش پیام نمیدم  خودش پیان میده خیلی با شخصیته  چیزیم نگفته  که بگم  منظوری داشته ولی  خب ادم ناخوداگاه وابسته میشع  جواب نمیدم زشته

پنج قرن هم بگذره ،دوستت هم ازدواج کنه ،بازم اگه فهمید کلا دیگه کات می‌کنه باهات البته اگه به همین جا تموم بشه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من