nhfvbjgv مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 عنوان حس ششمم | مشاهده متن کامل بحث + 2878 بازدید | 298 پست بهتون قول داده بودم ۱۲ میام ببخشید که دیر شد من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 1401/11/12 | 01:01 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 اسییی لطفا بگو من کی باردار میشم اگه خواسته باشی ۳ روز دیگع😅🤭 من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
lenasab عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 322 جوابتو دادم چقد میپرسی جواب منم بده دیگ من بچه دار میشم میتونم مامان بشم لطفااگ واقعی حس داری با تمرکز به من جواب بده همیشه تو زندگی مثل موهام بودم نه صاف، نه فر، موجی: ) 😌🤞🏻
narges220 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 4345 اره بچها یه مشکل کوچولو دارن مثل زردی و اینا که بچه تو هم دارا چرا به ترتیب جواب نمیدی؟
رضاهزارپا عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 943 جوابتو دادم چقد میپرسی گلم میشه جوابمو بدی کی ازدواج میکنم؟؟؟؟شغلش چیه؟؟؟فامیل یا غریبه؟؟؟ همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 اسی لطفا بگو جنسیت بچه دومم چیه وکی به دنیا میاد لطفااااا دختر ولی کی به دنیا میاد رو نمی دونم من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
زهرا۱۳۷۷ عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 4592 اگه خواسته باشی ۳ روز دیگع😅🤭 عزیزم جواب منم بده لطفاً چندبار پرسیدم😥 اون شخصی که مدنظرمه بهم چه حسی داره؟فهمیده بهش حسی دارم؟ اگر آره نظرش چیه؟
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 اسی توروجونعزیزتجواببدهدوسمدارهیا نه؟ نه زیاد من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
نوردخت،تابستان عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 2597 اگه خواسته باشی ۳ روز دیگع😅🤭 عزیزجان خواهش میکنم میشه بگین من تا عید ازدواج میکنم؟؟ امشب شبه ولادته براتون ۵تا صلوات فرستادم گلی❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣ خواهشا جواب بدین یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 عزیزم جواب منم بده لطفاً چندبار پرسیدم😥 اون شخصی که مدنظرمه بهم چه حسی داره؟ فهمیده ... هنوز مطمئن نیس ولی فهمیده یه جورایی من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست