2789
عنوان

مشکل معده

3217 بازدید | 46 پست

بچه ها من 32سالمه معدم خیلی اذیت میکرد یه چیزایی که می‌خوردم حالم بد میشد باید با دستم کاری میکردم گلاب به روتون بالا بیارم و چند روز مریض میشدم میلرزیدم سردم میشد بو اذیتم میکرد دکتر رفتم برام آندوسکوپی نوشت و نمونه از معدم ،معلوم شد میکروب معده فعال دارم و ورم معده ،داروی 4تایی برای میکروب رو خوردم یکم بهتر شدم ولی هنوزم بعد یکسال اگه بعضی چیزا و بخورم حالم بده میشه یه وقتایی دل‌پیچه و سردرد و بی‌حالی دارم 

خیلی از این مریضی میترسم یه دختر 2ساله دارم خیلی غصه میخورم ،بارهنگ و شیرین بیان و همه داروهای گیاهی رو امتحان کردم ولی جواب نداد ،استرس دارم ،کسی هست میکروب معده فعال داشته باشه ،خوب شده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای منم مشکل دارم یه روز روزه رفتم ماه رجب هنوز دارم تاوان پس میدم حالم بدم به من گفت سندرم روده تحربک پذیر داری و ورم معده شدید دارم کاش همه معده درد ها شفا پیدا کنند کلآ همه مریضیها 😭😭

از من گذشت و من نیز از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود😔

شما الان وضعیتت تقریبا مثل یک سال پیش من هست. دارو چی میخوری الان؟ بگو تا راهنماییت کنم. وضع مزاجت چطوره؟ علائمت چیه دقیقا؟ تهوع بادگلو ورم نفخ چی؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من مامانم میکروب معده فعال داره. نعناع بارهنگ عسل میخوره بهتره اما استرسی که میسه دوباره حالش بده دوباره نعناع بارهنگ عسل میخوره بهتره. اگر صفرایی نیستی زنجبیل عسل هم خوبه

من داشتم ینی فک کنم هنوزم دارم اما کم بود اذیتم نمیکنه وقتی استرس داشتم اولاش ک فهمیدم و بهش فک میکردم تمام علاعمشو داشتم بعد دیگه بیخیالش شدم و الان هیچ علاعم و مشکلی ندارم

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 
من داشتم ینی فک کنم هنوزم دارم اما کم بود اذیتم نمیکنه وقتی استرس داشتم اولاش ک فهمیدم و بهش فک میکر ...

شما چه جوری فهمیدی میکروب داری؟با آندوسکوپی ؟

چی کار کردی خوب شدی؟