2789
عنوان

مشکل معده

| مشاهده متن کامل بحث + 3220 بازدید | 46 پست

من تازه یک هفته اس فهمیدم میکروب معده دارم و روزی ۱۲ تا قرص باید بخورم.کلاً بدنم نابود شده‌.درمانش به نظرم خیلی سخته‌.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مترونیدازول خوردی؟

نه، تا جایی که یادمه اموکسی سیلین، کلاریترومایسین ( اینو مطمئن نیستم)، بیسموت، نولپازا

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
شما چه جوری فهمیدی میکروب داری؟با آندوسکوپی ؟ چی کار کردی خوب شدی؟

من ازمایش مدفوع دادم اندو نشدم  دوهفته دارو خوردم اما تنها راهش اینه ک اصلا بهش فک نکنی من بهش ک فک میکردم میگفتم وااای من میکروب دارم تمام علاعم ها میومد سراغم مث رفلاکس معده درد و تهوع بی اشتهایی ولی دیگ بهش فک نکردم همه علاعما رفت 

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 
چند ساله که میکروب داره؟ مطمئنید که میکروب فعاله ؟

بله رفت دکتر اندوسکوپی هم کرد دکتر هم دارو داد یکم بهتر شد اما داروهاس که تموم شد دوباره شروع شد .... مجبوری رفت طب سنتی. الان خیلی بهتره

شما الان وضعیتت تقریبا مثل یک سال پیش من هست. دارو چی میخوری الان؟ بگو تا راهنماییت کنم. وضع مزاجت چ ...

مترونیدازول و آموکسی و بیسموت و امپرازول دو هفته خوردم 

بعدش دیگه میترسم دکتر نمی‌رم ،الان فقط رژیم رعایت میکنم 

نمی‌دونم بازم برم دکتر یانه ؟

مزاحم فکر کنم سرده 

شما الان خوب شدید کامل ؟ دارو چی خوردید؟

شما الان وضعیتت تقریبا مثل یک سال پیش من هست. دارو چی میخوری الان؟ بگو تا راهنماییت کنم. وضع مزاجت چ ...

بعضی وقتا نفخ دارم ،بیشتر اسهال و دل پیچه دارم و بعضی اوقات تهوع دارم و مثل قبل نیستم یکم کار میکنم خیلی خسته میشم ،یکم راه میرم خیلی خسته میشم 

مترونیدازول و آموکسی و بیسموت و امپرازول دو هفته خوردم  بعدش دیگه میترسم دکتر نمی‌رم ،الان فقط ...

کامل که نه، ولی ۷۰ درصد خوبم. مشکلات معده ام خدا رو شکر خیلی خوبه دیگه. همون ورم و تهوع و بادگلو منظورمه. ibs دارم که مدارا میکنم. طی این مدت ۱۲ کیلو وزن کم کردم، کم کم داره وزنم میره بالا. بعد داروها باید تست تنفسی بدی ببینی درمان شده میکروب. انتی اسید بخور، سرخ کردنی، چیپس پفک، میوه های اسیدی، ماکارونی، رب کارخونه ای نخور. دمنوش بابونه شیرازی و گلپر و آویشن، که خیلی عالیه. هر روز یک لیوان بخور با عسل. شربت رکولیک برای معده عالیه طبق دستوش مصرف کن اگه ورم داری و ناامید نشو. مداومت کن در درمان. اگه معده عصبی داری و با استرس تشدید میشه، کلیدینیوم سی بخور

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بعضی وقتا نفخ دارم ،بیشتر اسهال و دل پیچه دارم و بعضی اوقات تهوع دارم و مثل قبل نیستم یکم کار میکنم ...

اگه اسهال داری کلیدینوم سی داروسازی سبحان بگیر. برای دلپیچه هم خوبه. پروبیوتیک بخور بایو آی بی اس. دو ماه مرتب.

یه سوال دیگه ،اینکه شما تست تنفسی دادی و میکروب از بین رفته بود؟

آره از بین رفته بود. اگه تست ندادی حتما برو. چون ریشه کن نشه، دوباره روز از نو روزی از نو. و اینکه دائم باید تحت نظر باشی. من دو سال مرتب تحت نظر بودم. الان ۶ ماه یکبار میرم. ولی داروهایی که گفتم بهترینها بودن برای من. و دمنوش بابونه شیرازی خیلی مهمه حتما بابونه شیرازی، گلهای ریزی داره