2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت؟!؟!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 96 پست
😭😭😭😭

😑من این سری بی بی زدم دیدم منفی گذاشتم تو مشما رفتم خوابیدم اومدم دیدم دو تا خط قرمز افتاده 😐✋️درسته خوشحال نشدم ولی رفتم سونو گفت پوچه یه جوری دنیا رو سرم خراب شد میخوام بگم درسته ازمایش دقیق هس ولی بی بی هم اشتباه نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا اونجوری نی با اینک ۲۱ سالشه ولی خیلی عاقل و مسئولیت پذیره فق یبار گفت ک تو ریزه میزه ای من م ...

عه سنتون کمه پس خب یکم دیگه سنت بیاد بالا خیالش ک راحت شه میزاره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😑من این سری بی بی زدم دیدم منفی گذاشتم تو مشما رفتم خوابیدم اومدم دیدم دو تا خط قرمز افتاده 😐✋️درس ...

الان به نظرت بی بی الکی نمیگه برم یبار دیگه آزمایش؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه من انتظار بارداری نداشتم و آزمایشم به اسرار شوهرم رفتم و بعد آزمایشم یه هفته بعد رفتم دکتر دعا میکنم خدا به هرکسی دوست داره بچه دار بشه بچه سالم وصالح بده انشالله به وقتش به همه بچه میده دیرو زود داره ولی آخرش میده با امکانات الان نازایی خیلی کم شده 

😑من این سری بی بی زدم دیدم منفی گذاشتم تو مشما رفتم خوابیدم اومدم دیدم دو تا خط قرمز افتاده 😐✋️درس ...

من سر بچه اولم  دکتر زنان قرص اعصاب برام تجویز میکرد تا اروم بشم ازبس استرس داشتم 😁😁😁😁

من ازش یسال بزرگترم 😂ب من چ خودش کوچولوعه من دلم بچه میخاد خیلی تنهام افسردگی گرفتم اصن 

عه😂😂😂😂معادلاتمو بهم ریختی گفتم لابد توام 15 16 سالته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه من انتظار بارداری نداشتم و آزمایشم به اسرار شوهرم رفتم و بعد آزمایشم یه هفته بعد رفتم دکتر دعا م ...

ایشالا دختر خیلی خوشحال میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سر بچه اولم  دکتر زنان قرص اعصاب برام تجویز میکرد تا اروم بشم ازبس استرس داشتم 😁😁😁😁

من خودم الان تو اوج استرسم درسته آزمایش گفته منفی اما نمیدونم چرا امید دارم فقطم سر اینکه بی بی. قبلا اینطوری نشده حتی یباااار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂فق تو نیسی منو هرکی میبینه معادلاتش بهم مبخورع نمیفهمن یسال از همسرم بزرگترم همین فکره تورو ...

😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم الان تو اوج استرسم درسته آزمایش گفته منفی اما نمیدونم چرا امید دارم فقطم سر اینکه بی بی. قبل ...

بی بی رو بنداز دور استرس میده منم هر سری میندازم دور چون بلاخره از توش یه هاله درمیارم 😆 ببین من سر پسرم همون موقع هاله انداخت تاخیر نداشت اصلا