2821
2789
عنوان

تخمکگذاری

558 بازدید | 18 پست

سلام 

بچه ها میگن تخمک ک ازاد میشه تا ۲۴ ساعت زنده میمونه

پس چرا بعد از امپول اچ سی جی ،میگن ی روز در میون رابطه داشته باشید؟!؟!؟

مگه همون ۲۴ ساعت اول از بین نمیره؟!؟!؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب اسپرم ۳_۵ روز زنده میمونه بعدم یه روز درمیون اسپرم قویتر میشه

خب درسته ولی میگم تو ۲۴ ساعت اول از بین میره تخمک...پس چرا باید ی روز در میون رابطه داشت وقتی از بین رفته تخمک!

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

منم این سوال برام پیش اومده و اینکه الان پنج روز از پریودم گزشته بنظرتون کی تخمک گذاریم شروع می شه و اینکه بخوام پسر دار بشم چی کار کنم تو این روز ها که تاثیر زیادی داشته باشه

معلوم نیست دقیقا کی آزاد میشه...من شنیدم تا۴۸ساعت زنده میمونه

اخه ب من اچ سی جی دادن

گفتن از امشب اقدام کن 

یک شب در میون

خب نهایت دوبار میشه اقدام کرد

پس چرا میگن ی روز در میون تا نزدیک چریود بعدی

منم این سوال برام پیش اومده و اینکه الان پنج روز از پریودم گزشته بنظرتون کی تخمک گذاریم شروع می شه و ...

سیکلت چند روزست شما؟

مگه اون آمپولو کی میزنی 

اون امپولو شنبه شب زدم

فرداش کیت تخمگذاری نشون میداد ک تخمکم ازاد شده

۲۷ یا ۲۸

تقریبا روز دوازدهم باید ازاد بشه

برای پسر دار شدن همون روز اقدام کنی

از روز نهم یا دهم کیت بزار هرروز

اون امپولو شنبه شب زدم فرداش کیت تخمگذاری نشون میداد ک تخمکم ازاد شده

خب باید همون شنبه دوبار اقدام کنی بافاصله ۱۰_۱۲ ساعت حتی روزای قبل از تزریق آمپول

خدایا خیلی شکرت   
2790
2823
2791
2779
2792