mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 عنوان تخمکگذاری 563 بازدید | 18 پست سلام بچه ها میگن تخمک ک ازاد میشه تا ۲۴ ساعت زنده میمونهپس چرا بعد از امپول اچ سی جی ،میگن ی روز در میون رابطه داشته باشید؟!؟!؟مگه همون ۲۴ ساعت اول از بین نمیره؟!؟!؟ لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 1401/11/11 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2wب عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 15894 خب اسپرم ۳_۵ روز زنده میمونه بعدم یه روز درمیون اسپرم قویتر میشه خدایا خیلی شکرت
ماری_۲۷ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1160 معلوم نیست دقیقا کی آزاد میشه...من شنیدم تا۴۸ساعت زنده میمونه
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 خب اسپرم ۳_۵ روز زنده میمونه بعدم یه روز درمیون اسپرم قویتر میشه خب درسته ولی میگم تو ۲۴ ساعت اول از بین میره تخمک...پس چرا باید ی روز در میون رابطه داشت وقتی از بین رفته تخمک! لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
سکچینه عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 624 منم این سوال برام پیش اومده و اینکه الان پنج روز از پریودم گزشته بنظرتون کی تخمک گذاریم شروع می شه و اینکه بخوام پسر دار بشم چی کار کنم تو این روز ها که تاثیر زیادی داشته باشه
2wب عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 15894 خب درسته ولی میگم تو ۲۴ ساعت اول از بین میره تخمک...پس چرا باید ی روز در میون رابطه داشت وقتی از بین ... مگه اون آمپولو کی میزنی خدایا خیلی شکرت
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 معلوم نیست دقیقا کی آزاد میشه...من شنیدم تا۴۸ساعت زنده میمونه اخه ب من اچ سی جی دادنگفتن از امشب اقدام کن یک شب در میونخب نهایت دوبار میشه اقدام کردپس چرا میگن ی روز در میون تا نزدیک چریود بعدی لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 منم این سوال برام پیش اومده و اینکه الان پنج روز از پریودم گزشته بنظرتون کی تخمک گذاریم شروع می شه و ... سیکلت چند روزست شما؟ لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 مگه اون آمپولو کی میزنی اون امپولو شنبه شب زدمفرداش کیت تخمگذاری نشون میداد ک تخمکم ازاد شده لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
ماری_۲۷ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1160 اخه ب من اچ سی جی دادن گفتن از امشب اقدام کن یک شب در میون خب نهایت دوبار میشه اقدام کرد پ ... برای محکم کاری😁
سکچینه عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 624 دکتر بهم گفته یک روز در میان نزدیکی داشته باشین ببخشید ولی شوهرم نمی زاره تو این مدت هر شب نزدیکی دارین بنظرتون مشکلی ایجاد نمی کنه
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 ۲۷ یا ۲۸ تقریبا روز دوازدهم باید ازاد بشهبرای پسر دار شدن همون روز اقدام کنیاز روز نهم یا دهم کیت بزار هرروز لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
2wب عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 15894 اون امپولو شنبه شب زدم فرداش کیت تخمگذاری نشون میداد ک تخمکم ازاد شده خب باید همون شنبه دوبار اقدام کنی بافاصله ۱۰_۱۲ ساعت حتی روزای قبل از تزریق آمپول خدایا خیلی شکرت