mrs_anahiiid مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 عنوان تخمکگذاری | مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 18 پست سلام بچه ها میگن تخمک ک ازاد میشه تا ۲۴ ساعت زنده میمونهپس چرا بعد از امپول اچ سی جی ،میگن ی روز در میون رابطه داشته باشید؟!؟!؟مگه همون ۲۴ ساعت اول از بین نمیره؟!؟!؟ لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 1401/11/11 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 دکتر بهم گفته یک روز در میان نزدیکی داشته باشین ببخشید ولی شوهرم نمی زاره تو این مدت هر شب نزدیکی دا ... من تقریبا هر شب دارم..خب یک شب در میون باشه اسپرم قویتره لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
saba_fg عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 4580 اخه ب من اچ سی جی دادن گفتن از امشب اقدام کن یک شب در میون خب نهایت دوبار میشه اقدام کرد پ ... من رفتم سونو دکترم گفت امشب و پسفردا اقدام کن فرداش زنگ زدم به زنانم برام آمپول نوشت و گفت امشب اقدام کن همین من همون شب و پسفرداش اقدام کردم ولی الان روز سوم پریودمه 😂😂
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 من رفتم سونو دکترم گفت امشب و پسفردا اقدام کن فرداش زنگ زدم به زنانم برام آمپول نوشت و گفت ام ... خب طبیعیه..برای زوج سالم،هر ماه فقط ۲۵ درصد احتمال بارداری هست لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
saba_fg عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 4580 خب طبیعیه..برای زوج سالم،هر ماه فقط ۲۵ درصد احتمال بارداری هست دقیقا 😁😁😁