2777
2789

این روزا اوضاع جوی نوشهر مازندران چطور؟ خیلی سرد؟ برف؟ چجوریه؟ ینی امکانش هست ۴-۵ روزی بیاییم نوشهر؟

هوا که سرده برف کجا بود ابری هستش ولی نسبت به چند روز پیش بهتر شده هوا

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مازندران؟ زلزله اومده راهشو بستن!

کجا زلزله شده نوشهر که نبوده 

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

سرد و خنکه

بعضی ساعتا خیلی سرده

برف که نیست، ممکنه بارون بیاد

لباس گرم بردارید

اگه بچه داری کاپشن و کلاه و جوراب حتما بردار براش

اگه از کندوان میای از ۱۴۱ پیگیری کن بسته نباشه

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

لباس گرم بیار ولی جاده برفی‌ باید ببینی جاده بسته نباشه

کجا زلزله شده نوشهر که نبوده 

خواهرم که مرتب میره شمال راهها رو بررسی کرده گفت چالوس که بهمن اومده بسته. مازندرانم که زلزله اومده بسته.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
مگه دقیقا کجا زلزله اومده؟

https://www.momtaznews.com/نقشه-و-جدول-زلزله-های-امروز-ایران-بر-اسا/

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
فقط گزنگ مازندران اومده که. نوشهر ک نیومده، من میخوام برم خود نوشهر تفریح

لینکو دادم خودتون ببینید مطمئن بشید.

لینکو دیدم اینو گفتم

جاده رو الان زدن بسته هستش هم چالوس آزادراه تهران و هراز بسته شده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز