2777
2789
عنوان

آش دوغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا دوست ندارم 

یه بار رفتیم خونه همسایمون، برام اش دوغ اورد من چون اولین بار بود ک داشتم میخوردم اصلا خوشم نیومد

همسایمون با بچه هاش با اشتها همشونو خوردن

من واقعا موندم چجوری میخوردن چون خودم اصلا خوشم نیومد

اول برنج و خیس میکنیم سبزی هم شسته و خورد کردیم،دو سه قاشق آرد و با یکی دو قاشق روغن تفت میدم بعد دوغ کم کم و اضافه میکنم و با همزن دستی هم میزنم تا گوله نشه بعد بقیه دوغ و میریزم مدام هم میزنم تا شروع به جوشیدن کنه تا جوشید برنج و سبزی و میریزم صبر میکنم تا بپزه،نخود پخته هم اضافه کرده،سبزیش که پخت آمادست به به منم دلم خواست،روش هم سیر داغ و نعنا داغ میریزم،با سیر خام هم که دیگه معرکه میشه

بلغور جو یا برنج خورده رو بذار بپزه

بعد سبزی رو اضافه کن

عدس نخود و لوبیا رو اضافه کن 

دوغتو بریز ولی هم بزن تا وقتی ک جوش بیاد و قل قل کنه

هم بزن حتما ک اشت یک دست بشه اگ نزنی قیافش زشت میشه. 

ی کم روغن بریز زردچوبه به مقدار لازم سیر کوهی خشک شده و ی کم نعناع خشک اینارو تو روغن تفت بده داغ بشن و به اشت اضافه کن

بعد پیاز داغ درست کن و تزیینش کن. 

دوغت زیاد شیرین نباشه خوشمزه تر میشه

اول خودت بگو چجور درست میکنی شیطون شیره برف بخور😂

خخخخ ما نخود و میزاریم میپزه البته از شب قبل خیس میکنیم بعد فرداش میپزیم بعد دوغ محلی و با کمی آرد میجوشونیم دوغ که جوشیدنخود پخته رو توش میریزیم سبزی محلی رو ریز میکنیم توش میریزم کامل پخت درآخر رشته آش میریزیم با کاکوتی تزیین میکنیم 

اول برنج و با یه دونه تخم مرغ خوب قاطی کن بعد دوغ بریز بزار رو شعله 

مدام هم بزن

وقتی جوشید سبزی و نخود اضافه کن یه ربع دیگه شروع کن به خوردن

سیر هم له کن بزن توش 

وای 🤤🤤🤤

ابررررفررررز دلم خوااااست لنتی صبح هوس کاچی کرده بودم الانم اش دوغ

ای جان کاچی که چیزی نیست درست کن ولی آش دوغ یکم سخته منم خیلی امروز هوس کردم حالا نمیدونم بخاطر هوای سرد