من هماتوم داشتم و مثل شما استراحت مطلق نبودم ولی تا جایی که میشد استراحت کردم. نگران نباش بهش فکر نکن ان شاالله که جذب میشه. برای دیدن بچه هم تا ۸ هفته وقت هست.
دوهفته دیگه برو ببین چجوریه دیده میشه یا نه
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
نه. من اصلا هیچ حالتی نداشتم. یه کوچولو درد داشتم که فکر می کردم طبیعیه. هیچ تغییری حس نکردم ولی کلا من ادم مثبت گرایی هستم به کسی هم نگفتم حتی تا الان که بچم دو سالشه
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
عزززيزم خداروشكر خيلي خوبه من چون بچه ي كوچيك دارم يه كم ميترسم اافاقي بيفته برام
نه عزیزم نترس. هیچ اتفاقی نمیفته
شیاف هات رو استفاده کن فقط و نگران نباش.بهش فکر نکن