2777
2789
عنوان

هماتوم

149 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من هماتوم ٢٢*١٦ دارم به نظرتون بزرگه اندازش؟!بعد گفت پنج هفته و شش روزته كيسه بارداري هست ولي جنين مشخص نيس داخلش.ديروز رفتم دكتر بهم شياف داد.به نظرتون جنين معلوم نبوده بده!؟الانم دارم استراحت ميكنم ولي خب زياد نه چون بچه ي سه ساله دارم،به نظرتون جذب ميشه؟علايم جذب شدنش چيه!؟كسي تجربه شو داشته!؟نگرانم خيلي بيشتر واسهاينكه يهو قرار بشه كورتاژ بشم و برم بيمارستان و پسرم اذيت بشه😔

هماتوم تو خیلی بارداری‌ها هست و طبیعیه نگران نباشید 

هفته هشتم بهترین زمان برای سونوگرافیه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هماتوم داشتم و مثل شما استراحت مطلق نبودم ولی تا جایی که میشد استراحت کردم. نگران نباش بهش فکر نکن ان شاالله که جذب میشه. برای دیدن بچه هم تا ۸ هفته وقت هست. 

دو‌هفته دیگه برو ببین چجوریه دیده میشه یا نه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
من هماتوم داشتم و مثل شما استراحت مطلق نبودم ولی تا جایی که میشد استراحت کردم. نگران نباش بهش فکر نک ...

عزيزم ممنون 

وقتي جذب شد خودتون متوجهش شدي!؟يعني فرقي كرد حالتات!؟

عزيزم ممنون  وقتي جذب شد خودتون متوجهش شدي!؟يعني فرقي كرد حالتات!؟

نه. من اصلا هیچ حالتی نداشتم. یه کوچولو درد داشتم که فکر می کردم طبیعیه. هیچ تغییری حس نکردم ولی کلا من ادم مثبت گرایی هستم به کسی هم نگفتم حتی تا الان که بچم دو سالشه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
نه. من اصلا هیچ حالتی نداشتم. یه کوچولو درد داشتم که فکر می کردم طبیعیه. هیچ تغییری حس نکردم ولی کلا ...

عزززيزم خداروشكر خيلي خوبه 

من چون بچه ي كوچيك دارم يه كم ميترسم اافاقي بيفته برام

عزززيزم خداروشكر خيلي خوبه  من چون بچه ي كوچيك دارم يه كم ميترسم اافاقي بيفته برام

نه عزیزم نترس. هیچ اتفاقی نمیفته

شیاف هات رو استفاده کن فقط و نگران نباش.بهش فکر نکن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز