2777
2789
عنوان

کیا از روغن تراپی مو نتیجه گرفتن؟؟

21176 بازدید | 31 پست

خواهش میکنم بگید تاثیر داره برا رویش مجدد 

من در اثر pcos ریزش موی شدید میگیرم چندماه یه بار

حجم موهام خیلی کم شده الان یه عالمه موی ریز و نازک تو سرم هست که نه رشد میکنه و نه قوی میشع 

تازه موهامم چربه😑 ایا روغن تراپی خوبه؟ و چه روغن هایی؟

من میزدم خیلی خوب شد موهام 

ولی تنبلی کردم بعدش 

کرچک میزدم. نارگیل ،  زیتون ، بادام. خوبه اینا 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن تراپی واسه رشد مجدد نیس دروغه، فقط واسه نرمی و حالت دار شدن ساقه ی موعه ک واقعا تاثیر داره من ز ...

به ریشه مو بزنی من تو بچگیم وقتی ۱۴ سالم بود میزدم و عالی شدن موهام 

ولی اون موقع ها پلی کیستیک نبودم😪

من ترکیب روغن نارگیل و  روغن بادام تلخ میزدم  خیلی موهام شاداب و سالم شده بود ولی برای رو ...

اصلا رویش مجدد به همین راحتی نیست . کاش میشد با کرچک درمان کرد. به نظر شما دکتر پوست و مو می‌تونه کمک کنه. 

برای مو روغن آرگان بگیر خیلی تقویت کننده است من هر دو سه روزی بعد از حمام استفاده میکنم شامپو تقویتی بگیر

Pcos همون تنبلی تخمدان هستش درسته ؟ اگه آره ک منم دارم موهام داشت شروع به ریزش می‌کرد اما از وقتی روغن آرگان استفاده کردم کم شده است روغن زیتون و نارگیل هم خوبه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

موهای خودت چربه؟ چندساعت میموند رو موهات؟ شما تنبلی تخمدان داری؟

نه عزیزم چرب نیست. برعکس به شدت وز و خشک شده بود . دو سه ساعت قبل از حموم میذاشتم. تنبلی ندارم 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اصلا رویش مجدد به همین راحتی نیست . کاش میشد با کرچک درمان کرد. به نظر شما دکتر پوست و مو می‌تونه کم ...

بله قطعا دکتر چک می‌کنه با آزمایش کمبود یا احیانا وجود عفونت یا هر دلیل دیگه ای رو بررسی میکنه ولی در کل برای رویش مجدد حالا دلیلش هرچی بوده باید صبور باشید زمان میبره تا نتیجه بده انشالله