2777
2789

کیش و بیشتر دوست دارم باکلاس تره

قشم واسه خرید مناسبتره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشم برای خرید بهتره یه پاساژی هست به اسم فردوسی جنس های استوک مغازه های دوبی و میاره عااالین با قیمت های فوقالعاده اگر رفتی حتمااا برو .کیش گرونتره و شیکتر

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

http://eitaa.com/estand_esm

با اجازه استارتر💐کانال ارزانسرای هنریم تو ایتا. خوشحال میشم دیدن کنید. 

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm
من تازه کیش بودم اگه گرون با کیفیت بود میخریدم ولی همشون آشغال واقعی بودن

قیمت بلیطش چنده؟

چقد خرجتون شد؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

قشم بشرطی ک بری درگهان

اینجام حسابی بگردی

بیشترم لباس خونه

یا کفش و کیف

وگرنه خود قشم اصلا هیچی گیرت نمیاد

همش بنجل

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
2790
2778
2791
2779
2792