2821
2789
قشم برای خرید بهتره یه پاساژی هست به اسم فردوسی جنس های استوک مغازه های دوبی و میاره عااالین با قیمت ...

واقعا؟؟؟؟من همه پاساژها رو رفتم ولی پاساژی که استوک داشته باشه ندیدم،اسمش یادم نیست یه پاساژی بود قدیم ساخت چندتا لباس تاناکورا بود ولی خارجی و به درد بخور نبودن.....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا؟؟؟؟من همه پاساژها رو رفتم ولی پاساژی که استوک داشته باشه ندیدم،اسمش یادم نیست یه پاساژی بود قد ...

نه فردوسی و بپرس ما هم روز آخر دیدیم عااالی بود من اصلا ندیده بودم آقاهه گفت مشتری هاش همه قشمی اند گفت غریبه ها نمیشناسنش

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
من اخر این هفته میرم قشم  جدیدترین اخبار را میگم بهتون  ان شالله

عزیزم حتما برام کامنت بذار ممنونت میشم بیشتر قصد خریدم لباس نوزادی و بچگانس و برای خودم 

ما با لندینگ کرافت رفتیم😁 اونجام آشنا داشتیم

هزینه اشه چقدره؟از کدوم شهر؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
بدر چارک  بندر آفتاب  هزینشم یه ۸۰۰ تمنی شد

خوبه مناسبه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
این پاساژ فردوسی توی قشمه یا درگهان 

قشم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز