2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 42 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

درکت میکنم تا میتونی مخالف گفته های مغز و ذهنت باش مغزت داره گولت میزنه .

دقیقا 

سختیش همینه وقتی مخالف میشم داغون میشم ک نکنه اتفاق وحشتناکی خدایی نکرده بیوفته و من باعثش باشم

درمانی پیدا کردین به منم بگید منم شدید درگیرم. وسواس فکری روی غذا ها... همش فکر میکنم مسموم ان و م ...

وای ک چقد سختی وسواس به هر شکلی ک هست زندگی مختل میکنه من دیگ هرجوری وسواس گرفتم

اگر واقعا نمی‌تونی مهارش کنی و شدیده باید به روانپزشک مراجعه کنی حتما برات داروهای اس‌اس‌آرآی‌ تجوی ...

بله دو بار رفتم دارو خوردم ولی فقط پر انرژی شدم افکارم بازم هست من ۷ ساله درگیرشم الان با پوست و استخونم یکی شده اون دستور میده من اجرا میکنم بعصی وقتا واقن حس میکنم روانی ام دکتر مشاورم گفت باید بستری بشی 

از اینورم آخرای بارداری ام خیلی اذیتم😔

بله دو بار رفتم دارو خوردم ولی فقط پر انرژی شدم افکارم بازم هست من ۷ ساله درگیرشم الان با پوست و است ...

بگردمت… من از ته قلبم برات دعا می‌کنم امیدوارم مشکلت رفع بشه و شک ندارم از پسش برمیای و این که اگه پزشکت می‌گه باید بستری شی حتما این کارو بکن من خیلی هارو دیدم بستری شدن و تحت نظر و به موقع دارو مصرف کردن و کاملاً خوب شدن.

راستی، پزشکت گفته با همین وضع بارداری بستری شی؟

iridescent 
بگردمت… من از ته قلبم برات دعا می‌کنم امیدوارم مشکلت رفع بشه و شک ندارم از پسش برمیای و این که اگه پ ...

قربونت برم 

حتما دعام کن😭

دکتر روانشناسم چون باداریم خیلی غیر مستقیم گفت اما من ۷ سال تحت درمانم چره بجای بهتر شدن باید تا این حد بد بشم نمی‌فهمم!

شاید چون زیادی بها دادم

سخت ترین روزام گذشته این چند سال اخیر 

ن دیگ  بشم بعد زایمان باید بستری شم

بچمو چیکار کنم همسرم وقتی شنید گریه کرد و گفت آخه چرا؟!🥲

اون همیشه میگ فکراتو خیلی مزخرفه فقط فکرای مزاحم باید خودت بخای ک اهمیت ندی 

بعضی وقتام خسته میشه مسخره میکنه میگ برو خونه مامانت بمون راحت شم ای خدا 😭😭😭😭😭

قربونت برم  حتما دعام کن😭 دکتر روانشناسم چون باداریم خیلی غیر مستقیم گفت اما من ۷ سال تحت در ...

خدانکنه و چشم حتما برات دعا می‌کنم هر روز عزیزدلم🤍

می‌فهممت، روزای سختی رو پشت سر گذاشتی و داری می‌گذرونی اما ازت می‌خوام نا امید نشی چون تو از پسش برمیای. وسواس فکری پروسه ی درمان طولانی ای داره اما در نهایت درمان پذیره لازمه‌اش صبر و امیدوار بودنه

صدهزار نفر تو دنیا هستن که تونستن از پسش بربیان و ازش خلاص شن، پس تو هم می‌تونی دختر قوی من این توانایی رو در تو می‌بینم.

کار آسونی نیست اما سعی کن به همسرت اهمیت ندی اون جای تو نیست نمی‌تونه حس و حال تورو لمس کنه

وقت و انرژیت رو بذار برای خودت و پروسه ی درمانت، همسرت هم قطعا بعد ها از این رفتارش پشیمون میشه

بچه‌ات رو نمی‌تونی بذاری پیش خانواده‌ات؟:)

iridescent 
همین کارو میکنم بازم یه صدم ثانیه میاد تو ذهنم زندگی کوفتم کرده لعنتی

ببین باید بشه 

منم درگیرم با این موضوع

تا جایی که وقتی فکر میکنم سمت چپ سینم چنان درد میگیره که میخوام بمیرم

ولی با تمام جونم می خوام بزارم کنار

سعی کن یه کلاسی چیزی بری که مشغول شی مثلا یه مشغله مثل کنکور چیزیه که تمام ذهنتو مشغول میکنه

خدانکنه و چشم حتما برات دعا می‌کنم هر روز عزیزدلم🤍 می‌فهممت، روزای سختی رو پشت سر گذاشتی و داری می ...

مرسی عزیزم 

اوایل کمکم‌ می‌کرد اما تو بحث و دعوا مسخرم می‌کرد و ادا در می‌آورد 

الانم تا یه کوچولو بحثمون میشه بهم میگ توهمی و هزاران توهین دیگ می‌شنوم چون از دردام بهش گفتم و درجریانه دست میزاره رو نقطه ضعفم 

میخوام سعی کنم به حرفاش اهمیت ندم اما خب نمیشه بازم هر جور شده فکر میکنم ناراحت میشم اخه چرا باید ب جایی برسم ک شوهرم کسی ک همیشه و همه جا ادعای عاشقی میکنه اینجوری دستم بندازه !خودم کردم انقدر با رفتارام خودمو از چشم انداختم

قوی بودم خیلی قوی این وسواس منو از پا انداخت انقدر ضعیف شدم ک شوهرم دست روم بلند کرد 

حالا دیگ یه دختر ضعیفم انقدر ضعیف ک دهنمو باز کنم‌یکی یه چیز میگه !

مامانمینا اصلا نمیتونن با این موضوع کنار بیان علنن فک میکنن روانی ام ک باید بستری شم مطمعن باش اگ بفهمن خیلی بیشتر اذیتم میکنن اونم ب قول خودشون از دوس داشتن

ببین باید بشه  منم درگیرم با این موضوع تا جایی که وقتی فکر میکنم سمت چپ سینم چنان درد میگیره ...

منم تلاش میکنم بزارم کنار چند سال دارم تمام تلاشمو میکنم 

توکل ب خدا

شما با دارو خوب شدی ؟ 

بله عزیزم

نزدیکه یه سال خوردم و خوب شدم واقعا موثر بود ولی حتما نوع استفاده و نوع قطع کردن و طول درمان رو دکتر روانپزشک بهت میگه

زودتر برو راحت میشی بخدا

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
دقیقا  سختیش همینه وقتی مخالف میشم داغون میشم ک نکنه اتفاق وحشتناکی خدایی نکرده بیوفته و من با ...

این ترس از اضطراب ها و استرس های هست که بهت وارد شده .میدونم سخته یک مدت تا میتونی مخالفت کن 

الهی گاهی نگاهی