2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی

| مشاهده متن کامل بحث + 5819 بازدید | 19 پست
خیلی شدید که اذیت نیستم ولی میخوام بدونم ارزش سختی داره یانه؟ 

اگه نتیجه بده قطعا ارزش داره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم دقیقاً مثل تو روز اولی که بستم خیلی فشار آورد یه حس خفگی داشتم حتی

من از برند پک پلاس گرفتم تو گوگل بزنی گن ساعت شنی پک پلاس مدل‌های مختلف میاره
ولی بعد ۲-۳ روز بدنم عادت کرد مخصوصاً اگه کم‌کم تایم بستن رو زیاد کنی مثلاً اول روزی ۲ ساعت بعد برسونی به ۶ تا ۸ ساعت

در مورد اینکه فرم ساعت شنی میده باید بگم آره 😍 ولی به شرطی که گن رو درست بسته باشی و مدلش مناسب فرم بدنت باشه
من یه مدل گن ساعت شنی لاتکس گرفتم با ۲۷ فنر بند رکابی داشت کمرم و شکمم رو قشنگ جمع کرد
تو مهمونی واقعاً فرمم عالی شده بود

البته گن به تنهایی سایز کم نمیکنه ولی با رژیم سبک و یه ذره پیاده‌روی نتیجه خیلی بهتر میشه
اونجا هم توضیح داده چه مدلی برای چه اندامی خوبه مثلاً گن مخصوص فرم گلابی یا سیبی

پس نترس عزیزم اگر فشار اولیه اذیتت کرد طبیعیه فقط خیلی سفت نبند که اذیت شی
اگه برات خیلی غیرقابل‌تحمله شاید سایز کوچیک برداشتی باید از روی ناف اندازه می‌گرفتی نه سایز لباست