2821
2789
عنوان

گن ساعت شنی

5618 بازدید | 19 پست

من امروز یه گن ساعت شنی خریدم (کلمبیایی) الان احساس میکنم خیلی داره فشار میاره، ولی گفت ۸ ساعت در روز باید استفاده کنیم آیا واقعا با بستن گن و کنی ورزش اندام به حالت ساعت شنی میشه و سایز کم میکنیم؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر امروز همه تاپیک لاغری و ساعت شنی میزنن. خبریه آیا😂😂

بگذریم از شوخی اسی جان اگه اذیتت میکنه زیاد نزن اذیت نشی کلیه هات رو داغون کنی بخوای ابروشو درست کنی چشش رو کور کنی ها

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

سایزش شاید کوچیکه برات من و خاهرم خریدیم خیلی تنگ بود بردیم پس دادیم نفس نمیشد کشید تازه اگه شکممون پخش بود این آورده بود جم کرده بود جلو انگار بارداریم

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸
چقدر امروز همه تاپیک لاغری و ساعت شنی میزنن. خبریه آیا😂😂 بگذریم از شوخی اسی جان اگه اذیتت میکن ...

خیلی شدید که اذیت نیستم ولی میخوام بدونم ارزش سختی داره یانه؟ 

۷۰۰ سایزم۴۴ هست چاق حساب میشم یا نه؟

نه خیلی. گلم نتیجه گرفتی ب منم بگو من سایزم ۳۸ هست امایکم  شکم دارم 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
سایزش شاید کوچیکه برات من و خاهرم خریدیم خیلی تنگ بود بردیم پس دادیم نفس نمیشد کشید تازه اگه شکممون ...

خودش پرسید چه سایزی هستید متناسب با اون بهم داد

نه خیلی. گلم نتیجه گرفتی ب منم بگو من سایزم ۳۸ هست امایکم  شکم دارم

باشه حالا باید چند ماه ببندم بینم واقعا نتیجش چجوریه البته اقدام به بارداری هم دارم حالا اگر باردار بشم دیگه برام کاربرد نداره😁

2823
2791
2779
2792